Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Parasoller m.m.

>

Hængeparasoller

Se vores store udvalg af hængeparasoller

Når vores kunder handler hos os, kan de altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler en hængeparasol til din terrasse eller have. Her hos os finder du et bredt sortiment af hængeparasoller fra eksklusive brands. Du kan købe dem i lækre materialer og flotte designs. Hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere varer i den bedste kvalitet for pengene.

Gør hverdagen nemmere

Har du en skøn terrasse, en fin have eller en hyggekrog i gården, der trænger til lidt skygge, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af hængeparasoller. Vi har et bredt udvalg i forskellige materialer. Med den helt rigtig model har du mulighed for at krybe i skyggen og nyde eftermiddagskaffen eller middagen en lun sommeraften. De fås i forskellige størrelser, så du kan indrette din terrasse eller have efter dine ønsker. Der er altid masser af muligheder, når du shopper hængeparasoller hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler alle de populære brands

Hos Johannes Fog finder du et bredt udvalg af populære brands. Vi har desuden et stort udvalg af vores eget brand Fog havemøbler. Når du køber hængeparasoller fra vores brand, er du altid garanteret en god kvalitet for pengene. Den kan spille en vigtig rolle i udelivet på terrassen eller i haven. Den kan være en elegant, smuk og funktionel del af et spisebord med stole eller et sæt loungemøbler. Den er oplagt til at kaste skygge, når vi skal passe på os selv i solen. Desuden kan den regulere temperaturen en smule. Endelig fungerer en hængeparasol også om aftenen, når solen er forsvundet. Vil du sidde ude og nyde en lun sommeraften, kan den tage duggen og gøre dine aftener længere. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb hængeparasol i hvid eller sort online hos Johannesfog.dk

Når du skal ud og købe dig en hængeparasol, er valget af materiale ikke helt irrelevant. Derfor har vi sørget for, at du hos os har de bedste muligheder, når det kommer til valg af materiale. Du kan købe hængeparasoller i materialet spunpolly, som er et kraftigt og farvebestandigt stof, der ser nyt ud i flere år. Det er særdeles velegnet til udendørs brug og er næsten vedligeholdelsesfrit. Du kan købe en parasol i farverne hvid og sort, og vil du bevare en ens farve på din parasol, kan du med fordel tilkøbe et cover. Læg det over, når parasollen ikke bruges. På den måde undgår du, at den falmer. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Fog Bolig & Designhus og se vores brede udvalg.

Løbende tilbud og bredt udvalg på hængeparasoller

Vil du være en af de første til at modtage de bedste tilbud på hængeparasoller, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Med det samme den er trykt, vil vi fremsende den aktuelle tilbudsavis. Du kan ligeledes til enhver tid finde den aktuelle tilbudsavis online.