Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemaskiner

>

Plæneklippere

>

Robot Plæneklippere

Se vores store udvalg af robotplæneklippere

Her hos Johannes Fog stræber vi efter at levere varer i den bedste kvalitet for pengene. Derfor kan vores kunder altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis din græsplæne trænger til en klipning. Vores brede sortiment indeholder robotplæneklippere fra de eksklusive brands Bosch og Gardena samt mange flere, og du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller.

Gør dine hverdage endnu nemmere

Vil du spare dig selv for tid og penge og nyde sommeren med familien, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af robotplæneklippere. Det er en miljørigtig og moderne erstatning af de benzindrevne, støjende maskiner. De er selvkørende og nærmest lydløse. De sparer dig uden tvivl for tid og arbejde - og så giver de dig en flot græsplæne. Her hos os finder du en masse forskellige modeller alt efter, hvad der et dit behov. Du har altid masser af muligheder, når du shopper robotplæneklippere hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os finder du et bredt udvalg af robotplæneklippere fra det populære brand Gardena. Inden for haveredskaber af højeste kvalitet er Gardena det førende mærke i Europa. De producerer intelligente produkter og systemer til havepasning og har en følelsesladet tilgang, når det kommer til at henvende sig til dig, der betragter din have som et leverum tæt på naturen. Vi har desuden et stort udvalg af robotplæneklippere fra det eksklusive brand Bosch. Deres maskiner lever op til den mest moderne teknologi og er samtidig nemme at bruge. De ligger bedre i hånden og er komfortable at arbejde med. Når du køber en robotplæneklipper hos Bosch, får du masser af effektivitet.
Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb robotplæneklipper online hos Johannesfog.dk

En særlig fordel ved at købe en robotplæneklipper er, at du ikke behøver at befinde dig i nærheden af græsplænen for at slå den. Dette er især rart for dig, der lider af allergi. På den måde undgår du at nyse konstant og have øjne, der løber i vand. En anden fordel ved en robotplæneklipper er, at den slår græsset i forskellige retninger. Dette gør din plæne flottere for hver gang. Desuden slår den græsset i små bidder, der falder ned mellem græsstråene og fungerer som en slags økologisk gødning. Dette giver vigtig næring til græsplænen og modvirker dermed mos og ukrudt. Kig lidt videre på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Løbende tilbud og bredt udvalg af robotplæneklippere

Vil du være en af de første til at få de bedste tilbud på robotplæneklippere? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt. Du finder den ligeledes online.