Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemaskiner

>

Plæneklippere

>

Plænetraktorer

Se vores brede sortiment af havetraktorer

Vores brede sortiment indeholder havetraktorer fra det populære brand McCulloch, og du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller. Vores kunder kan altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Her hos Johannes Fog stræber vi nemlig altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du har en stor græsplæne, der trænger til en kærlig hånd. Vi kan næsten garantere dig, at du vil blive tilfreds med dit køb.

Gør hverdagen nemmere

Har du en have i en anseelig størrelse og en græsplæne med optimale vækstbetingelser, kan du med fordel kigge lidt nærmere på vores udvalg af plænetraktorer. Græs gror og skal klippes ofte, og her er denne model uundværlig at have - den er god til plæner med vokseværk. Hos os finder du plænetraktorer i mange forskellige størrelser og med forskellige anvendelsesmuligheder. Hvilken du vælger, afhænger udelukkende af dine behov og din græsplænes størrelse. Du finder altid et bredt udvalg af modeller, når du shopper hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Her hos os finder du et bredt udvalg af havemaskiner fra populære brands. Se eksempelvis vores udvalg af havetraktorer fra det populære brand McCulloch. Med en maskine fra dette brand får du et produkt, der vil tjene din have og dig selv trofast i mange år. Deres varemærke gennem et halvt århundrede har været - og er stadigvæk - tekniske innovationer, kraftige motorer og stærke designs. Du vil helt sikkert nyde resultat, når du har slået græsset med en havetraktor fra McCulloch.
Hos os finder du altid et stort udvalg af populære brands. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb plænetraktorer online hos Johannesfog.dk

Vil du være hurtigere færdig med havearbejdet, skal du købe en havetraktor. Det er den største maskine inden for græsslåning med en væsentlig større klippebrede end andre plæneklippere. Det er ligeledes mere komfortabelt for dig. Den kan desuden bruges til andre formål end at slå græs. Med det rigtige tilbehør er der forskellige anvendelsesmuligheder med en havetraktor. Det er en rigtig god investering at købe denne type plæneklipper - du får nærmest ikke en bedre samarbejdspartner.
Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Løbende tilbud og bredt udvalg af havetraktorer

Vi vil klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor du vil få fremsendt den aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. På den måde kan du være en af de første til at få de bedste tilbud på havetraktorer. Du finder også den aktuelle tilbudsavis online.