Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemaskiner

>

Plæneklippere

>

Motor Plæneklippere

Se vores store sortiment af plæneklippere

Vores brede sortiment indeholder plæneklippere fra de populære brands Klippo, McCulloch og mange flere. Du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller. Vores kunder kan altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Her hos Johannes Fog stræber vi nemlig altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis din græsplæne trænger til en klipning.

Gør hverdagen nemmere

Har du en stor græsplæne eller et mindre græsareal, der trænger til at blive trimmet, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af græsslåmaskiner. Du kan få dem i forskellige størrelser og modeller alt efter, hvad du har behov for. Med den helt rigtige model kan det hårde havearbejde med at slå græs blive til en leg. Du vil helt sikkert nyde resultat endnu mere bagefter. Du finder altid et stort udvalg af græsslåmaskiner hos os. Der er masser af muligheder. De fås i den bedste kvalitet og er næsten vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Her hos os finder du et stort udvalg af plæneklippere fra det populære brand Klippo. Dette brand udvikler og producerer maskiner i det højeste kvalitetssegment. Denne svenske virksomhed har produceret maskiner siden 1954, og deres kerneværdier er kvalitet og kreativitet. Du finder ligeledes et stort udvalg fra det populære brand McCulloch. Deres varemærke gennem et halvt århundrede har været tekniske innovationer, kraftige motorer og stærke designs. Deres produkter vil tjene dig og din have trofast i mange år fremover. Her hos os finder du altid et stort udvalg af populære brands. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb græsslåmaskine online hos Johannesfog.dk

Der er flere ting, du skal overveje, når du køber en plæneklipper. Har du en stor eller lille have, kan størrelsen have en betydning. Til en stor have med brede græsplæner er en plænetraktor mest fordelagtig, da den kan spare dig for meget tid. Til en mindre græsplæne vil en almindelig kunne løse opgaven. F.eks. kan du med en benzindrevet plæneklipper komme meget langt græs til livs. Den har desuden en stor klippebredde. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på plæneklippere

Du kan være en af de første til at få de bedste tilbud på motorplæneklippere! Vi anbefaler helt sikkert, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor du vil få fremsendt den aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du kan også finde den aktuelle tilbudsavis online.