Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemaskiner

>

Kompostkværne

Står du og mangler en kompostkværn?

Når du shopper hos Johannes Fog, får du altid den kvalitet og rådgivning, du har brug for. Du er desuden garanteret den samme gode service online som i vores butikker. Står du eksempelvis og mangler en kompostkværn, kan du trygt komme til os. Vi har et stort udvalg, hvor der helt sikkert vil være en, der dækker dit behov.

Få din have til rigtigt at blomstre igen

Har du mange naturlige affaldsprodukter, du gerne vil af med, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg. Vi har sikkert en kompostkværn, der kan dække dit behov. Den kan benyttes til både grene, hække- og græsafklip. Desuden fungerer den til skræller og andre rester af grøntsager. Du kan endda snitte hårdt træ og bearbejde blødt, organisk materiale til den fineste kompost. Vælger du den rigtige kompostkværn, opnår du det bedste grundlag for dannelsen af værdifuld kompost. Se vores udvalg og få din have til rigtig at blomstre igen.

Gør noget godt for miljøet og din økonomi

Vi er sikre på, at vejen til et bæredygtigt samfund er genbrug. Ved du ikke, hvordan du skal gøre haveaffald og grene klar til kompost? Kværn både buske og grene med en kompostkværn. Du bliver fri for at køre det væk, da du kan genbruge havens afklip. Vælger du at købe en kompostkværn, gør du både noget godt for miljøet og din økonomi. Du sparer desuden besværet med at køre alt haveaffaldet på forbrændingen. Du behøver heller ikke købe muld eller bruge ekstra plads i skraldespanden. Der er masser af fordele, når du vælger at handle hos os. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb kompostkværn online hos Johannesfog.dk

Det kan være svært at vælge hvilken kompostkværn, der er den rigtige for dig. Det er bl.a. ikke helt ligegyldigt, om du skal bruge grov flis til bunddækning eller fin flis til kompostbunken. Vælger du en kompostkværn med kniv, får du en hurtig maskine, der snitter grenaffaldet fint og støjer meget. Vælger du en kompostkværn med valse, får du grovere flis samt en maskine, der støjer knap så meget. Desuden kræver det meget strøm at have den til at køre. Der er mange ting, du skal tænke over, når du skal købe en kompostkværn. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores udvalg.

Vi har løbende tilbud på kompostkværne

Vi kan klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du få fremsendt vores mest aktuelle tilbudsavis. På den måde er du en af de første til at modtage de bedste tilbud på kompostkværne. Du finder den ligeledes online.