Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Haveartikler

>

Haveredskaber

>

Hækkesakse

Se vore udvalg af hækkesakse

Hos Johannes Fog spænder vores sortiment over flere forskellige beskæringsværktøjer til haven fra populære brands som Fiskars, Bahco, Ryobi og Gardena. Du får disse produkter i en super kvalitet for pengene. Du finder blandt andet hækkesaks fra Gardena og Fiskars, der gør dit havearbejde nemmere. Med eksklusive haveredskaber, så som en god hækkesaks med et godt skær, kan du holde den have på den bedste og nemmeste måde.
Kig dig omkring her på shoppen og se det store udvalg eller besøg en af vores butikker, hvor du altid finder et stort udvalg.

Gør dit havearbejde nemmere med kvalitetsprodukter

Havearbejde er ikke altid lige nemt og sjovt. Især ikke, hvis man ikke har udstyret i orden. Har du gammelt og slidt haveværktøj, så er det måske på tide at skifte ud til noget nyere i høj kvalitet. Hos Johannes Fog vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at dit havearbejde bliver så nemt som muligt. Derfor finder du hos os mange forskellige haveartikler i den højeste kvalitet. Knivene på de forskellige værktøjer så som vores hækkesakse, er knivskarpe, så grene med mere klippes nemt og hurtigt af. Med det rigtige udstyr, er det nemlig meget lettere at holde haven pæn. Hos os finder du altid et bredt sortiment af kvalitetsprodukter fra populære brands. Se f.eks. hækkesakse fra Gardena. Gardena blev grundlagt i Tyskland i 1961 og takket være brandets innovation og kvalitets blev Gardena hurtigt en succes. På bare få år blev Gardena en verdenskendt leverandør af smarte produkter til havepleje og havevanding.

Hækkesaks – en miljøvenlig løsning

Vælger du den gode gammeldags form for hækkesaks uden motor, men som drives ved håndkraft, så gør du noget godt for både pengepungen, dig selv og miljøet. En helt almindelig hækkesaks bruger ikke benzin og er derfor den mest miljøvenlige løsning, når hækken skal trimmes. Derudover giver det god motion at klippe en hel hæk ved håndkraft. Så vælg en hækkesaks med god samvittighed.

Køb din hækkesaks online hos Johannesfog.dk

Når havearbejdet kalder, finder du masser af nyttigt haveværktøj hos os. Når hækken skal klippes, buske skal trimmes eller græsset skal slås, så kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg af redskaber til hus og have eller kig endelig lidt videre her på vores hjemmeside.

Altid høj service

Uanset om du shopper online på shoppen her, besøger Bolig & Designhuset eller vores Trælast & Byggecenter, så får du en høj service. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 45 87 10 01 eller sende os en mail på kontakt@johannesfog.dk, hvor vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og rådgive dig på bedste vis.