Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Haveartikler

>

Haveredskaber

>

Beskæresakse & Grensave

Se vore udvalg af grensakse og grensave

Hos Johannes Fog spænder vores sortiment over grensakse, grensave og beskærersakse fra populære brands som Fiskars, Bahco og Ryobi og de fås i en super kvalitet for pengene. Lad dit havearbejde blive nemmere med det rigtig haveværktøj. På den måde kan du holde din have på den bedste og nemmeste måde. Kig dig omkring her på shoppen og se det store udvalg. Køb både grensaks, beskærersaks, grensav samt et stort udvalg af andre spændende kvalitetsprodukter online på shoppen her.

Gør dit havearbejde endnu nemmere

Vores mange forskellige produkter til have gør dit havearbejde nemmere. Knivene på de forskellige værktøjer så som beskærersakse, grensave og grensakse er knivskarpe, og grene, kviste m.m. klippes og skæres nemt og hurtigt af. Med det rigtige udstyr, er det meget lettere at holde haven pæn. Har du gammelt og slidt haveværktøj, f.eks. en gammel grensaks eller beskærersaks, så er det måske på tide at skifte ud til noget nyt i høj kvalitet. Ikke alene giver kvalitetsværktøj så som Fiskars beskærersakse, Ryobi grensave eller Bahco grensakse et godt snit – de ligger også godt i hånden. Med en grensav kan du nemt nå op til grene, der sidder højt oppe og ellers er svære at nå. Vi fører f.eks. teleskop grensaks eller grensave fra Ryobi, der giver dig en rækkevidde på hele 2,5 m.

Grensaks, grensav og beskærersaks i høj kvalitet

Hos os finder du altid et bredt sortiment af kvalitetsprodukter fra populære brands. Se f.eks. vores udvalg af haveredskaber fra finske Fiskars, der siden 1649 har produceret værktøj til private og professionelle. Fiskars er Finlands ældste virksomhed og er verdens førende leverandør af haveværktøj og andre haveredskaber, heriblandt beskærersakse. Kig lidt videre og lad dig inspirere. Find altid de mest populære brands i topkvalitet hos os.

Køb din grensaks, grensav eller beskærersaks online hos Johannesfog.dk

Når havearbejdet kalder, finder du her hos Johannes Fog masser af nyttigt haveværktøj, du kan have gavn af. Grensakse er f.eks. næsten uundværlige redskaber til havens mange strittende grene. Kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg af redskaber til hus og have eller kig endelig lidt videre her på vores hjemmeside.

Altid god service

Uanset om du besøger Bolig & Designhuset eller vores Trælast & Byggecenter eller shopper online på shoppen her, så kan du forvente en høj service. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 45 87 10 01 eller sende os en mail på kontakt@johannesfog.dk, hvor vi vil gøre vores bedste for at rådgive dig på bedste vis og besvare dine spørgsmål. Køb trygt grensakse, grensave, beskærersakse og andet haveværktøj hos os.