Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Personlig pleje

Badeanstalten

Badeanstalten laver sæber, scrubs, cremer, olier, muddermasker og tilbehør til badeværelset.
Produkterne fra Badeanstalten er håndlavede med naturlige danske råvarer, og er skabt til velvære og fordybelse, så du kan forkæle dig selv og koble helt fra i badet.
Badeanstaltens sæber findes i mange farver og dufte, så du kan være sikker på at finde én som falder i din smag.

Braun

Braun er et tysk elektronikfirma kendt for at skabe pålidelige, bæredygtige kvalitetsprodukter. De laver mange forskellige produkter i kategorier som hud- og hårpleje, køkkenmaskiner og ure - og er verdensførende inden for produktion af barbermaskiner.
Braun har stort fokus på bæredygtighed og miljørigtig produktion, og er også kendt for sin udvikling af teknikker inden for plastik- og metalstøbning, og opfindelser som f.eks. plexiglas-låg til pladespillere.

Gillette

Gillette er en amerikansk producent af barbergrej til mænd, samt andre plejeprodukter.
Gillette er særligt kendt for sin innovation og udvikling af barberskrabere gennem, og er verdensførende på området. Du kan derfor være sikker på at få det bedste af det bedste, når du køber en skraber fra Gillette.
Gillette laver også barberskum, aftershave, deodoranter og body wash.

Panasonic

Panasonic er en japansk elektronikproducent, som hovedsageligt producerer forbrugerelektronik i mange kategorier, bl.a. Home Entertainment, telefoner, hvidevarer, varmepumper og produkter til personlig pleje - herunder både trimmere, barbermaskiner, epilatorer og tandbørster.
Virksomheden har stort fokus på både kundetilfredshed, holdbarhed, kvalitet, design og bæredygtighed - og særligt når det kommer til personlig pleje, er Panasonic kendt for at være blandt de bedste på markedet. Det ses ofte at f.eks. barbermaskiner fra panasonic vinder forbrugertest.

Karmameju

Karmameju er en dansk producent af en bred vifte af især hudplejeprodukter. Karmameju er internationalt kendt for sine naturlige og effektive produkter, som er resultatet af kvalitetsingredienser med dokumenteret effekt blandet i terapeutiske forhold, og virksomheden skaber sine produkter i samarbejde med sit prisvindende engelske laboratorium og parfumør.

Tweezerman

Tweezerman er eksperter i produkter til skønhed, og skaber værktøjer til hele kroppen, fra top til tå - f.eks. pincetter, effilersakse, neglefile, -sakse og -klippere, manicure- og pedicureprodukter, øjenvippebørster, grooming sæt osv. Kort fortalt alt hvad du kan forestille sig af behjælpelige produkter til at opretholde din skønhed.
Virksomheden har siden 2004 være en del af internationale Zwilling, og er kendt for de samme egenskaber – innovative og funktionelle produkter i høj kvalitet.

OBH Nordica 

"Designing good life" - Dansk kvalitet og design når det er bedst. OBH Nordica producerer elektroniske husholdningsprodukter og køkkenudstyr i alle afskygninger, f.eks. pander, gryder, blendere, kaffemaskiner, Food Processorer, vaskemaskiner, tørretumblere og meget mere. Der er særligt fokus på funktionalitet og design, og produkterne er kendetegnet ved høj kvalitet og lang levetid. Virksomheden er kendt for sin innovative tilgang til produktudvikling og skaber ofte nye produkter i samarbejde med ledende nordiske designere.
OBH Nordicas overordnede mål er at gøre hverdagen lettere, og ikke mindst bedre, for flest muligt mennesker.

Zwilling

Zwilling (J.A. Henckels) er en tysk producent af bl.a. køkkenknive, sakse og madlavningsprodukter som pander, gryder og fade.

Virksomheden har produceret madlavningsprodukter siden det 18. århundrede, og har gennem de seneste to århundreder sat verdensstandarden for kvalitetsknive til madlavning. Zwillings produkter er kendetegnet ved udvikling med udgangspunkt i internationale livstilstrends, og firmaets fokus er fortsat på kvalitet, funktion, design og innovation.
Zwilling er kendt for deres materialer, og siges at lave de skarpeste køkkenknive.

Savon de Marseille

Savon de Marseille er en fransk producent af autentisk håndlavede sæber. I 1688 blev det erklæret ved fransk lov, at kun sæber fremstillet efter særlige ældgamle metoder må bære navnet 'Savon de Marseille'. De traditionelle sæber, sammen med et udvalg af flydende håndsæber, håndlaves derfor stadig på samme måde i dag, som man gjorde for flere århundreder siden.

Når du køber sæbe fra Savon de Marseille, kan du dermed være helt sikker på at få et naturligt produkt uden syntetiske rensemidler, allergener eller tilsætningsstoffer.

Shepherd

Shepherd er en svensk tøjproducent med fokus på høj kvalitet og komfort, som producerer fodtøj og handsker i ægte fåreskind og fåreuld.

Shepherd byder på et bredt udvalg af farver og former til den kvalitetsbevidste - og laver fodtøj, sutsko og handsker til voksne så vel som børn.