Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Køkkenudstyr

>

Køkkenmaskiner

>

Stavblendere

Se vores store udvalg af stavblendere

Vores sortiment indeholder blandt andet stavblendere fra brands som Kitchen Aid, OBH Nordica og Krups. Handler du online på Johannesfog.dk, kan du være sikker på at du køber kvalitetsprodukter. Vores kunder kan forvente en høj service og rådgivning hvad enten du handler i en af vores fysiske butikker eller gennem vores webshop. Vores dygtige og kompetente personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige stavblender, der passer til dine behov.

En stavblender gør hverdagen nemmere

En stavblender er et obligatorisk udstyr i ethvert hjem. En stavblender kan bruges til både lækre smoothies og til at lave nærende supper. Er du i tvivl om hvilken maskine, du skal have fingrene i, og står du og mangler råd og vejledning til købet, kan vores kompetente personale altid hjælpe dig. Kig videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Vi forhandler de mest populære brands

Hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere kvalitet. Dette gælder naturligvis også vores stavblendere, som altid forener god funktionalitet og flot design. Flere af vores blendere er fra det nordiske brand OBH Nordica. OBH Nordica kendetegnes ved at brandet udvikler innovative produkter. Produkterne bliver udviklet i samarbejde med førende nordiske designere. Deres produkter er i god kvalitet, og du bliver garantereret lækker mad med køkkenartikler fra OBH Nordica. Som sagt forhandler vi kun kvalitetsbrands, og derfor forhandler vi naturligvis også KitchenAid. Stavblendere fra brandet har vundet samtlige forbrugertests. Brandet er amerikansk, og har en baggrund i industrimaskiner, og har en stor tradition for at producere kvalitetsmaskiner. Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Bredt udvalg og løbende tilbud på blendere

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at modtage gode tilbud på stavblendere og meget mere. Tilmelder du dig nyhedsbrevet, vil vi også sende dig vores aktuelle tilbudsavis.