Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Stort  udvalg af elkedler og kogekander online her

Her på Johannesfog.dk kan du finde vores udvalg elkedler og kogekander. Du får den bedste service hos os, og du kan altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker, når du handler hos os. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra mange eksklusive brands. Så kig dig gerne omkring på shoppen og lad dig inspirere af vores store udvalg til af elkedler og vores andre produkter til både indendørs og udendørs brug.

Gør hverdagen nemmere

En elkedel er en fast bestanddel af de fleste hjem. En elkedel er ikke mindst en af de hurtigste måder at få kogt vand, men samtidig også en af de billigste. Drikker du the eller kaffe er en elkedel næsten uundværlig i dagligheden. Her hos Johannes Fog kan du finde et stort udvalg af elkedler, så mon ikke du kan finde en variant der passer til dig og dit hus og dine behov.

Vi forhandler det populære brand Kitchen Aid

Hos Johannes Fog forhandler vi kun kvalitetsbrands, og derfor forhandler vi naturligvis Kitchen Aid. Køkkenmaskiner fra brandet har vundet samtlige forbrugertest og designkonkurrencer. Brandet er amerikansk, og har en baggrund i industrimaskiner, og har en stor tradition for at producere kvalitetsmaskiner. Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Garanteret god service hos Johannes Fog

Hos Johannes Fog lægger vi stor vægt på at give dig en rigtig god service. Derfor har vi veluddannet fagpersonale, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål. Som en ekstra service til dig har vi et nyhedsbrev, som indeholder vores aktuelle tilbudsavis. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du, som en af de første, de bedste tilbud på køkkenartikler som elkedler og kogekander til dit køkken. Du modtager selvfølgelig også andre gode tilbud og produktnyheder.