Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Køkkenudstyr

Se vores brede udvalg af køkkenudstyr

Vores sortiment indeholder et stort udvalg af spændende og lækkert køkkenudstyr fra eksklusive brands som danske Blomsterberg, OBH samt franske Pillivuyt. Du kan købe alle former for køkkenudstyr her på shoppen. Se blandt andet på vores udvalg af bageartikler, tærtefade, ovnfaste forme, glas, køkkenmaskiner, knive, kaffe- og temaskiner, service, stel, porcelæn og meget meget mere. Hos Bolig & Designhuset finder du alt hvad hjertet kan begære til dit køkken af spændende køkkengrej.

Tilfredshed hver gang

Når du shopper hos os, garanterer vi dig, at du bliver tilfreds med dit køb. I Bolig & Designhuset stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Derfor finder du altid et stort udvalg af populære kvalitetsprodukter fra eksklusive brands i vores sortiment. Det gælder også for vores kategori af køkkenudstyr og køkkengrej.

Lav mad med kærlighed

Mad skal laves med kærlighed. Kærlighed til råvarerne. Det er også vigtigt at dit køkkengrej er i orden, når du skal i gang med madlavningen. Det duer f.eks. ikke med sløve knive og skæve skærebrætter. Med det rigtige køkkengrej bliver madlavningen meget nemmere. Vi vil gerne være med til at din oplevelse i køkkenet bliver så god som mulig. Derfor finder du hos os alt hvad du skal bruge af kvalitetsprodukter indenfor køkkenudstyr.

Køkkengrej fra det eksklusive brand Blomsterberg

Elsker du at bage? Så tag et kig på den eksklusive serie af køkkengrej – eller bagegrej – fra Mette Blomsterberg. Har du fulgt med i Den Store Bagedyst har du sikkert lagt mærke til Mettes sans for detalje og kvalitet. Hun bruger kun køkkenudstyr af den bedste kvalitet. Det skinner igennem i hendes flotte og funktionelle produkter. Blomsterberg er en forretning i rivende udvikling - ikke mindst på grund af de æstetiske produkter indenfor køkkenudstyr og bageartikler, der vil pryde i ethvert hjem. Derudover får du køkkengrej i den absolutte topklasse, men til en god pris. Med det rigtige køkkengrej fra Blomsterberg kan du blive mesterbager i dit eget køkken. I Bolig & Designhuset forhandler vi kun kvalitetsbrands, og derfor forhandler vi naturligvis også Blomsterberg køkkenudstyr.

Køb køkkenudstyr og køkkengrej online på Johannesfog.dk

Er du i tvivl om hvilket køkkenudstyr, du skal have fingrene i og står du og mangler råd og vejledning til dit køb af køkkengrej, kan vores kompetente personale altid hjælpe dig. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Konditorværktøj

Hvi du er særligt interesseret i konditorværktøj, kan se vores store sortiment fra Blomsterberg.