Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Boligindretning

>

Garderobe

>

Stumtjenere

Find flot og elegant stumtjener hos os

Når du køber en stumtjener, får du et redskab, der gør det nemt og hurtigt at hænge tøjet op. Du finder altid et bredt udvalg fra populære brands som f.eks. Skagerak (Trip Trap) hos os. Vi sørger altid for at have produkter i den bedste kvalitet, så du får noget for pengene. Vores kunder får altid den bedste service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du mangler en stumtjener.

Gør det nemt at komme af med jakken og tasken

Vil du have en praktisk og enkel løsning til din garderobe eller entre, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg. Du kan købe en smart stumtjener, der vil gøre det nemmere for dig og dine gæster at komme af med jakken og tasken. Vi har en stumtjener for enhver smag, der passer ind i alle hjem. Der er enkle, stilrene modeller samt de lidt mere vovede, der giver et ekstra touch til entréen eller soveværelset. Find den løsning der passer bedst til dit behov blandt vores store udvalg. Hos os får du altid den bedste kvalitet og næsten vedligeholdelsesfrie produkter.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os finder du altid et bredt udvalg af produkter fra populære brands. Køb f.eks. en stumtjener fra brandet Skagerak (Trip Trap), der skaber produkter med et elegant og funktionelt design. Du får altid et produkt i en høj kvalitet, når du vælger Skagerak (Trip Trap). Med en stumtjener fra vores populære brands kan du komme rodet i entréen til livs. Den har de seneste par år fået et comeback og kan i dag fås i mange forskellige variationer. Når du køber en stumtjener, har du en praktisk opbevaringsløsning, der passer godt ind i din entré. Der er altid masser af muligheder, når du handler hos os. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb stumtjener online hos Johannesfog.dk

I et lille rum er en stumtjener ideel, da den udnytter rummets højde i stedet for bredde. Den er slank, høj og kan holde på rigtig meget overtøj og tasker - og så er den nem at smide jakken på, når man træder ind ad døren. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Bolig & Designhus og se vores brede udvalg. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig.