Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Boligindretning

>

Garderobe

>

Hattehylder

Stort  udvalg af hattehylder med bøjlestang

Mangler du et sted at smide jakken og hatten, når du træder ind ad døren? Her på Johannesfog.dk kan du finde vores udvalg af hattehylder med bøjlestænger. Du får den bedste service hos os, og du kan altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker, når du handler hos os. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra mange eksklusive brands. Så kig dig gerne omkring på shoppen og lad dig inspirere af vores store udvalg til af hattehylder og vores andre produkter til både indendørs og udendørs brug.

Skab en personlig entre

En entre er det første som dine gæster træder ind i, når de skal på besøge dig. Giv dine gæster et godt førstehåndsindtryk ved at skabe en entre med personlighed. Her på siden kan du finde mange forskellige former for hattehylder med bøjlestænger, som kan peppe din entre op. Vælg en flot model i et lidt anderledes design, og du får et mere personligt udtryk i din entre.

Vi forhandler de bedste brands

Hos os finder du altid et bredt sortiment af kvalitetsprodukter fra populære brands. Se eksempelvis vores udvalg af hattehylder fra det svenske brand Maze, som primært designer hattehylder i metal wires, som giver din entre et råt og stilrent look. Foruden Maze forhandler vi interiørbrandet Frost Design, der ligeledes giver din entre et stilrent look. Er du i tvivl om hvilket materiale, mål eller design din nye hattehylde skal have, kan du altid få råd og vejledning fra vores kompetente personale.

Garanteret god service hos Johannes Fog

Hos Johannes Fog lægger vi stor vægt på at give dig en rigtig god service. Derfor har vi veluddannet fagpersonale, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål. Som en ekstra service til dig har vi et nyhedsbrev, som indeholder vores aktuelle tilbudsavis. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du, som en af de første, de bedste tilbud på boligtilbehør som hattehylder og andre opbevaringsmuligheder til din entre. Du modtager selvfølgelig også andre gode tilbud og produktnyheder.