Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Bad

>

Blandingsbatterier

>

Brus/bad Armaturer

Find brusearmatur i vores brede sortiment

Hos Johannes Fog får vores kunder altid den bedste service - uanset om de handler i vores butikker eller online. De får desuden produkter i den bedste kvalitet for pengene. Køb f.eks. et brusearmatur fra de populære brands Damixa og Hansgrohe. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler et brusearmatur eller et blandingsbatteri til bruser.

Et vigtigt værktøj i din hverdag

Vi tager alle ca. 1 bad om dagen - det gør vi hver dag, hele året, resten af vores liv. Dette giver et praj om, hvor vigtigt, det er at have et brusearmatur eller et blandingsbatteri til bruser i høj kvalitet, hvor holdbarheden er i top. Du kan for det første spare penge hver gang, du går i bad, da det sparer på vandet. Desuden undgår du en meget ærgerlig situation, nemlig at skulle bade i koldt vand, fordi termostaten er gået i stykker. Du finder altid et stort udvalg af brusearmaturer og blandingsbatterier til bruser her. De fås i den bedste kvalitet og er næsten vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os finder du et stort udvalg af produkter fra de mest populære brands - du finder helt sikkert et brusearmatur eller blandingsbatteri til bruser, du vil synes om. Se f.eks. vores udvalg fra det populære brand Damixa, der mener, at godt design er design, der giver mening. Det er et dansk brand, der kan tilbyde dig et brusearmatur i enkle og ligetil materialer med et ergonomisk design. Du kan ligeledes købe et blandingsbatteri til bruser fra det populære brand Hansgrohe, der er verdens største producent af håndbrusere og brusesæt. De gør desuden i både håndvask- og køkkenarmaturer samt tilbehør til badeværelset. De har med garanti noget for din smag. Vi har altid et bredt sortiment - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb blandingsbatteri til bruser eller brusearmatur hos Johannesfog.dk

Det handler ikke kun om at vælge det rigtige brusearmatur eller blandingsbatteri til bruser, hvis du vil spare penge. Det handler ligeledes om at tage kortere bade. De lange bade er især pengeslugere - overvej derfor hvor længe, du vælger at tage bad. Her er det effektivt med et brusearmatur, der selv kan regulere vandmængde, temperatur og længden af badet. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores udvalg.