Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Louis Poulsen

>

Væglamper

Louis Poulsen væglamper – lys hverdagen op med stil

Vi kan vist alle blive enige om, at Louis Poulsen væglamper er utrolig flotte, og så egner de sig til rigtig mange steder i hjemmet. De er ligeledes funktionelle og kan hjælpe dig med at lyse hverdagen op hvor end, du bor. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af Louis Poulsen væglamper lige her i vores webshop, så du har noget at vælge i mellem, når du shopper hos os. Der er nogle til mange forskellige behov, så står du og mangler en Louis Poulsen væglampe som dekorativ belysning i stuen, grundbelysning i gangen eller læselampe til soveværelset, har vi helt sikkert den rette for dig. De findes i forskellige former, farver og materialer.

Vælg din sengelampe med omhu

Louis Poulsen væglamper er især kendt for at være brugt som sengelamper. De er nemlig nemme at hænge op på væggen over eller ved siden af sengen, og derfor egner de sig meget til dette. Ofte har man ikke plads til en bordlampe på natbordet, men på væggen er der masser af plads. Derfor kan der nemt hænge en lille lampe. Her er dog flere ting, du skal overveje, hvis du står og skal have en sengelampe i form af en Louis Poulsen væglampe. For det første skal du gøre op med dig selv, om din lampe både skal give dig hyggelys og fungere som læse lys. Hvis dette er tilfældet, er det vigtigt, at du køber en Louis Poulsen væglampe, som har en indbygget lysdæmper. Dermed er lyset ikke for kraftigt, når du ikke skal bruge det. Skal din Louis Poulsen væglampe derimod kun bruges som læselys, bør du vælge en med LED.

Tre gode grunde til at vælge lamper med LED

Louis Poulsen væglamper med LED er super behagelige lamper, og de er blevet rigtig populære, fordi de både fungerer som super gode læselamper og kan bruges som hyggebelysning, fordi LED er med til at give et godt og behageligt lys. Ligeledes er Louis Poulsen væglamper med LED hurtige til at tænde, når du trykker på kontakten, så du ikke skal vente i lang tid på at få god belysning - det oplever man ofte ved sparerpærer. Sidst men ikke mindst er du garanteret lang levetid på op til 15 til 30 år, hvis du køber en med LED pære, hvilket absolut er et kæmpe plus. Dermed undgår du at skulle ud og investere i en ny pære oftere end nødvendigt. Vil du vide mere om vores Louis Poulsen væglamper med LED, kan du altid kigge lidt videre her på siden og ellers lade dig inspirere af vores store udvalg.

Hav styr på rummet, hvor lampen skal hænge

Om du skal have en dekorativ, en enkel, en fleksibel, en klassisk eller en fyldig Louis Poulsen væglampe, finder du lige det, du skal bruge lige her hos os. Vi er sikre på, at vi har en, der passer netop til dit behov. Inden du skal beslutte dig for en bestemt Louis Poulsen væglampe, er det vigtigt, at du har styr på det rum, den skal hænge i. Hvad er rummets størrelse og bredde? Det er nemlig med til at afgøre hvor dyb, din lampe skal være. Det er nemlig ikke helt irrelevant, om det er et stort soveværelse, en lille stue eller en smal gang. Der er Louis Poulsen væglamper til ethvert rum alt efter størrelse og bredde. Det vigtigste er også, at du vurdere hvilken mængde lys, du har behov for, selve designet på Louis Poulsen væglampen og til sidst dens størrelse.

Skab dimension og et stilrent look

Du kan bruge en Louis Poulsen væglampe til at indrette forskellige steder i dit hjem. Brug den i dit soveværelse som en natlampe, der giver mulighed for at læse, eller brug den i gangarealer til at lyse op uden at tage for meget plads. På den måde kan du skabe områder til læsning, eller du kan skabe hygge ved at bruge Louis Poulsen væglamper til at oplyse væggene. Her kan man blandt andet sætte lamperne op efter hinanden og dermed skabe en form for dimension i rummet. Du kan også bruge dem i dit kontor for at give et stilrent look. Ved at bruge dem frem for bord- eller gulvlamper, sparer du både bord- og gulvplads, fordi de netop monteres på væggen. En Louis Poulsen væglampe kan både give udtryk til rummet samt et behageligt lys.

Køb Louis Poulsen væglamper online hos Fog Bolig & Designhus

Selvom alle rum har brug for lyskilder, er det ikke alle rum, der har brug for den samme type lys. Stuens lys må gerne være dæmpet og hyggeligt, hvorimod lyset på kontoret gerne må være godt og skarpt, så man kan koncentrere sig om arbejdet. For at koncentrere lyset i det område, hvor man har behov for et mere kraftigt lys, kan det være en rigtig god løsning af købe Louis Poulsen væglamper. Du finder altid et stort udvalg lige her i vores webshop.