Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Louis Poulsen

>

Gulvlamper

Louis Poulsen gulvlamper – altid den bedste kvalitet

Når du skal investere i en gulvlampe, skal du have in mente, at det er et nyt møbel, du køber. Derfor har farve, størrelse, materiale og funktion også en betydning. Alle disse er der taget ekstra højde for hos Louis Poulsen gulvlamperne, der med et funktionelt og elegant design klart er populære blandt mange i dag. Med den rigtige Louis Poulsen gulvlampe får du det helt rigtige skær, så du kan nyde en god bog, læse en avis eller blot sidde i lyset og hygge. Vi mener, at en Louis Poulsen gulvlampe samler både funktion og skønhed i en fantastisk kombination. Det gælder især, hvis afstanden mellem dine møbler er begrænset, eller hvis du har brug for ekstra belysning til læsestolen. Samtidigt med det får du en flot lampe med et elegant og spændende design, der udstråler kvalitet og professionalitet.

Brandets belysningsfilosofi bygger på komfort, funktion og atmosfære

Louis Poulsen gulvlamper er designet og produceret ud fra brandets belysningsfilosofi, som bygger på de tre begreber: komfort, funktion og atmosfære. Lyset har et funktionelt formål, som altid skal være opfyldt, og ingen dele af armaturet på Louis Poulsen gulvlamperne må være til stede, hvis de ikke har en lysmæssig funktion. For selve lyskomforten gælder der en vigtig grundregel, som er, at der ikke må være en ubehagsblænding, og lysets farvegivende egenskaber skal optimere på samme måde, som at selve farven på lyset skal være behagelig. Sidst med ikke mindst skal armaturet på en Louis Poulsen gulvlampe tilføje en positiv effekt til rummets atmosfære ved, at det bidrager til helhedsindtrykket både, når lampen er tændt og slukket. Dermed kan det måske være en hel videnskab for dig at forstå disse lamper, men du skal ikke være i tvivl om, at en Louis Poulsen gulvlampe er designet med dig in mente i forhold til at leve op til dine behov og krav til en ordentlig gulvlampe.

Et tidsløst design der aldrig går af mode

Når du ser vores store udvalg af Louis Poulsen gulvlamper, vil du opleve et væld af muligheder. De mest velkendte Louis Poulsen gulvlamper er PH80 og Panthella. De er begge designet i robuste materialer, som eksempelvis metal, og desuden finder du Louis Poulsen gulvlamper med elegante og smukke skærme af glas, hvis du ønsker at skabe et mere ”let” og feminint look i dit hjem. Når du køber en Louis Poulsen gulvlampe, er du altid sikker på at få et tidløst design, der bestemt ikke går af mode sådan lige. Derfor kan man nærmest sige, at du får en lampe for livet, som altid vil ose af klasse og kvalitet og dermed være en investering i din bolig. Mange vil mene, at gulvlamper i det hele taget kan være kamæleoner af lyskunstnere at vælge imellem, som kan tage utallige skikkelser, farver og former. De talentfulde designere og arkitekter, som står bag Louis Poulsen gulvlamperne garanterer dig et design og en funktion, som helt sikkert vil gøre valget om den rigtige gulvlampe nemt for dig. Du finder næsten ikke mere elegante gulvlamper end deres!

En praktisk lampe at have, hvor andre ikke fungerer

Der er flere gode grunde til, at du skal købe en Louis Poulsen gulvlampe. For det første er den ikke kun dekorativ. Den er også utrolig brugbar. Der er mange, der ikke tænker over hvor vigtigt, at lys er i vores hverdag. Med en Louis Poulsen gulvlampe skabes der lys, hvor eksempelvis en pendel eller en væglampe ikke kan ramme med sin belysning. Desuden er den heller ikke i vejen, når man samtaler over spise- eller stuebordet, og den står ikke foran TV’et, når man set film. Louis Poulsen gulvlamper, der også kaldes standerlamper, er dermed også en praktisk lampe at have i hjemmet til de steder, hvor andre lamper ikke vil fungere. Det gode ved Louis Poulsen gulvlamper er, at du kan købe dem lige her hos Fog Bolig & Designhus i mange forskellige modeller, så du er sikker på at få en, der passer præcis til det formål, du skal bruge den til. Det kan være, den skal fungere som pyntegenstand i et hjørne, eller måske skal den bruges som læselampe. Der er masser af muligheder hos os.

Køb Louis Poulsen gulvlamper online hos Fog Bolig & Designhus

For os i Fog Bolig & Designhus er der virkelig ingen regler for, hvad der kan kaldes ’perfekt’ boligindretning. Derfor er det kun dig og dit hjem, der sætter grænsen for, hvad der er de perfekte omgivelser for netop din Louis Poulsen gulvlampe. Har du derimod brug for hjælp eller gode råd i forbindelse med købet og eventuelt placeringen af din Louis Poulsen gulvlampe, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige personale sidder klar til at tage imod din spørgsmål. Du er også velkommen til at kigge lidt videre lige her på siden og lade dig inspirere.