Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Le Klint Swirl – med inspiration fra naturen

Le Klint har en lampeserie ved navn Swirl. Det er designeren Øivind Slaatto, der står bag, og han fik sin inspiration fra naturen, da han skulle lave lamperne – det gælder især hos sneglen. Sneglen har påvirket Øivind med sit sneglehus og dens langsomme tempo, hvilket man tydeligt kan fornemme i designet af lampeserien. For denne designer er det en mærkesag at kunne forene og forfine de smukke detaljer i Swirl-serien. Selve ambitionen bag lampeserien er, at lys, funktion og form skulle forenes, så man kunne få en unik lysoplevelse samtidigt med, at designet på lampen fra Swirl skulle læne sig op ad den skandinaviske tradition. Hos Fog Bolig & Designhus har vi samlet et bredt udvalg af denne fantastiske Swirl-lampe til skarpe priser, så du har mulighed for at finde netop den model, der passer bedst til dit hjem.

En lampeserie der var langt undervejs

Øivind Slaato, som står bag Swirl-serien, er en industriel designer, som blev uddannet på Danmarks Designskole i 2008. Han startede oprindeligt på musikkonservatoriet, da han slet ikke var i tvivl om, at han selvfølgelig skulle være musiker ligesom sin mor og far. Dog fandt han ud af i løbet af musikstudierne, at han brugte mere og mere tid på at sidde og tegne streger til forskellige typer af designs frem for at læse noterne til musik på tavlen. Derfor besluttede han sig for at uddanne sig som industriel design. Med inspiration fra naturen og sneglen med sit sneglehus har Øivind faktisk arbejdet på lampeserien Swirl lige siden, han afsluttede sit studie i 2008. Han har blot arbejdet intenst på at forbedre og forfine detaljerne lige siden. Han havde et ønske om at få de tre elementer, lys, form og funktion, til at arbejde sammen for at give en flot lysoplevelse, og samtidig skulle lampen have et let udtryk i tråd med Le Klints skandinaviske tradition. Netop derfor var det også i tråd med deres øvrige sortiment, at Swirl-lamperne blev en naturlig del af deres kollektion.

Giver et karakteristisk lysspil i rummet

Når man ser en Swirl-lampe fra Fog Bolig & Designhus, ser man en moderne pendel, der har masser af lækre detaljer, som er inspireret af Le Klints klassiske design med den gode sans for godt håndværk. Selve Swirl-lampen er formet af svungne lameller, og det er med til at give et meget karakteristisk lysspil i rummet. Selve oversiden af de enkelte lameller er blevet lakeret med smukt kobbermetal, og denne gyldne farve komplimenterer og forstærker lampens design. En Swirl-lampe kan både fås i hvid, som er med til at gøre selve udtrykket mere elegant og meget passende til et farverigt hjem. Den kan også fås i kobber, som er rigtig flot i det mere moderne hjem, hvor man ønsker hygge. Sidst men ikke mindst kan Swirl-lampen fås i sølv, som er utrolig fin sammen med det nordiske design med de hvide farver. Fordi lampen har en flot afslutning i bunden, kan den hænge ret højt i rummet og stadig være majestætisk at se på.

Køb Le Klint Swirl lamper online hos Fog Bolig & Designhus

Tanken bag denne type pendel fra Le Klint er, at man ikke skal blive blændet af selve lyskilden, hvilket er en dejlig praktisk tanke, når man køber en lampe fra Swirl. Der findes forskellige størrelser og former, der hver især passer godt ind forskellige steder i dit hjem. Vil du vide mere om Swirl-lampeserien, er du meget velkommen til at spørge os i Fog Bolig & Designhus. Vi har et dygtigt og kompetent personale, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål.