Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Le Klint Cache - lamper med fine messingdetaljer

Le Klint Cache er en moderne og stilren lampeserie, som er tegnet af den franske designer Aurélien Barbry. Alle lamper er forarbejdet i en ultra høj håndværksmæssig kvalitet, og de har super fine messingdetaljer. Alle delene er produceret i Danmark og gør dermed Le Klint Cache-lamperne nationale. Lampeskærmen på disse lamper er plisseret og er med til at give dem en helt særlig karakter. Dermed tilføres det klassiske Le Klint DNA gennem dette unikke foldehåndværk. I Fog Bolig & Designhus har vi samlet et stort og bredt sortiment af disse flotte Le Klint Cache lamper. Vi er næsten sikre på, at du finder en lampe, du kan bruge til at indrette dit hjem uanset hvilke stil, du har.

Her får du den helt rigtige lyskilde til dit hjem

Le Klint Cache-lamperne har en helt bestemt symbolik. Navnet Cache er fransk og står for ’skjult’. Den skjulte håndfoldede skærm er netop kendetegnet for lamperne og bliver på smukkeste vis integreret i lampen. Dermed får de en helt særlig karakter, som er det unikke og eksklusive foldehåndværk, hvilket er tæt forbundet med brandet. Når du køber en Le Klint Cache lampe, får du den helt rigtige lyskilde til dit hjem. Den giver et godt lys til rummet, spreder glæde og er rar for øjnene. Alt dette har stor betydning, når man skal vælge lamper til sit hjem. Derfor har vi hos Fog Bolig & Designhus samlet et stort udvalg af Le Klint Cache lamper, da vi er utrolig fascinerede af dette fortryllende univers. Med denne lampe er du sikker på at få gennemtænkt belysning, som uden tvivl lever op til kravene for et fantastisk design i topklasse.

Nomineret til Årets Lampe i 2012

Le Klint har samarbejdet med over 30 forskellige designere gennem årene, som hver især har været med til at sætte sit unikke præg på de forskellige lampeserie i Le Klint-kollektionen. Designeren bag Le Klint Cache lampeserien er selve Aurélien Barbry, som er industri- og indretningsarkitekt. Han dimitterede med udmærkelse fra Ecole Camondo Paris og startede faktisk sin karriere med at arbejde for Jean Nouvel, som er en berømt fransk arkitekt. Siden dengang har han arbejdet med mange forskellige interiør- og designprojektet og har blandt andet kunder som COR, Menu, ENO, Normann Copenhagen og Georg Jensen bag sig. I dag arbejder han med sit udfordrende design i København. Le Klint Cache-lamperne er Aurélien Barbrys værk, og de blev nominerede til Årets Lampe i 2012. De er ligeledes håndfoldede og forarbejdede af de fingernemme foldepiger hos Le Klint.

Køb Le Klint Cache-lamper online hos Fog Bolig & Designhus

Når du shopper hos Fog Bolig & Designhus, er du altid garanteret et udvalg med de bedste brands inden for designerlamper. Når du køber Le Klint Cache-lamper, er du garanteret lamper af høj kvalitet. Le Klint er en utrolig velanset lampeproducent i både Danmark og resten af verden, og de har opnået stor anerkendelse. De formår at kombinere klassiske designs med moderne trends og rammer derfor utrolig bredt. Vil du vide mere om disse fede Le Klint Cache lamper, er du velkommen til at kontakte os hos Fog Bolig & Designhus. Du er også velkommen til at kigge lidt videre her på vores hjemmeside og se, om der er en Le Klint Cache lampe, der falder lige så meget i din smag som i vores.