Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Louis Poulsen

>

Pendler og loftlamper

Louis Poulsens ikoniske pendel 

Her på siden finder du et stort udvalg af flotte Louis Poulsen pendel-lamper, som er kendetegnet af et unikt og skulpturelt design. Vores udvalg spænder fra enkle klassikere til mere avancerede designs, som med sikkerhed vil vække opsigt i din bolig. De tidløse lamper passer ind i ethvert hjem og kan med fordel bruges til at sætte et unikt præg på alt lige fra stuen til køkkenet i din bolig. Selve lyset har til formål at skabe en attraktiv atmosfære, som har en positiv indflydelse på både mennesker og rum uden på noget tidspunkt at overskygge. Midlet er et enkelt, men udtryksfuldt design, som på harmonisk vis forener rene linjer med raffinerede detaljer. Louis Poulsens loftslamper har rodfæste i den skandinaviske designtradition, hvor kvalitet, form og funktion følges ad. Når du erhverver dig Louis Poulsens ikoniske pendel kan du derfor være sikker på at have glæde af din nye lampe mange år frem i tiden. Det er nemlig enægte designklassiker, som med sit tidløse udtryk formentlig kommer til at hænge i de danske stuer mange år frem i tiden. Selv så mange år efter lanceringen af den første Louis Poulsen pendel, er den stadigvæk lige så populær, som den altid har været. Så vil du være med på moden og følge tidens største boligtrends, så gå på opdagelse i vores spændende lampe-univers og lad dig inspirere af de mange forskellige Louis Poulsen pendel-lamper og loftslamper. Her vil du med garanti finde en lampe, som passer perfekt ind i din boligindretning. Hvad end du er til glas, kobber eller stål, så har vi det, du leder efter. Vores udvalg er nemlig nøje udvalgt for at sikre, at det imødekommer mange forskellige stilarter. 

Louis Poulsen, siden 1874

Den danske belysningsvirksomhed, Louis Poulsen, blev grundlagt helt tilbage i 1874, men det var først i 1924, at de fik deres første rigtige gennembrud. Dengang indledte de et tæt samarbejde med arkitekten Poul Henningsen, hvilket resulterede i den banebrydende Paris-lampe, som vandt international anerkendelse på en udstilling i Paris. Siden da, har de haft et tæt samarbejde med mange andre designere og arkitekter, hvilket har affødt den ene designklassiker efter den anden. Succesen har været stor og Louis Poulsen har formået at sætte et aftryk på et internationalt plan med blandt andet den æstetiske PH Kogle, som i dag betragtes som værende et ægte designikon. Helt generelt er Louis Poulsens pendel-lamper kendetegnet af unikke og skulpturelle designs, som forener form med funktion. Samtlige lamper er skabt til at understøtte rytmen i det naturlige lys og skabe et blødt skær, som på intet tidspunkt blænder og skaber ubehag. Her får du således ikke kun en æstetisk smuk lampe, du får også en lampe, som bader dit hjem i lys og skaber en behagelige belysning. For selv om mange af os hurtigt kan lade os forblænde af et smukt design, så må man ikke glemme, at en lampes vigtigste opgave, er at skabe en god belysning, som understøtter funktionen i rummet.

Indret boligen med den rigtige Louis Poulsen pendel

Belysning er ofte en overset faktor, når der er tale om indretning, men man skal ikke tage fejl af, hvor stor en betydning lyset har på et rums endelige udtryk. Et rum kan hurtigt ændre karakter i kraft af, at man ændrer belysningen og derfor er det vigtigt at indtænke dette element inden, at man begynder at indrette sin bolig. I hvert fald, hvis man ønsker et harmonisk resultatet, som fungerer i helhed. Hvilken type lampe egner sig til det specifikke rum? Hvor skal lampen placeres? Skal lampen fungere som den primære lyskilde eller hænge i en krog? Dette er vigtige parametre at overveje – på linje med, at du overvejer hvilke møbler, du vil have i din bolig. I den kontekst er det samtidig vigtigt, at man tager det enkelte rums størrelse i betragtning for at undgå, at rummet kommer til at syne mindre eller at lampen kommer til at tage al fokus. 

Med dette i baghovedet kan det lige pludselig virke som et større projekt at finde og udvælge den helt rigtige lampe. Men fortvivl ej – her i Johannes Fog ønsker vi at klæde vores kunder på til at træffe de rigtige beslutninger og derfor står vi altid klar til at bistå med grundig rådgivning og gode tips. Nedenfor får du derfor vores bedste råd til, hvordan du finder den perfekte lampe til de forskellige rum i hjemmet.

Skab det perfekte lys til rummet

Den rigtige lampe skal ikke bare være smuk. Den skal først og fremmest tilvejebringe det rigtige lys til det enkelte rum. Her er det vigtigt at have in mente, at lyset har forskellige funktioner afhængig af hvilket rum, lampen skal hænge i. Særligt kan det være en udfordring at finde den rigtige loftslampe, da lige netop denne kan tjene mange forskellige formål. Nogle skal fungere som den primære lyskilde i det åbne rum, nogle skal skabe et behageligt lys over spisebordet, mens andre skal skabe ro og stemning i en hyggekrog. Det er vigtigt, at man tager belysningen i ens hjem alvorligt, da forkert belysning kan påvirke ens humør og koncentrationsevne i en negativ retning. I sidste ende kan det sågar afføde hovedpine og andre gener.

Spisestuen

Spisestuen er oftest hjertet i de fleste menneskers hjem. Det er her familie og venner samles for at spise og hygge sig. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige lampe, som kan hænge over spisebordet – en lampe, som kan skabe den rette stemning og sætte de rigtige rammer for det sociale fællesskab. Når vi er samlet omkring spisebordet, er det først og fremmest vigtigt, at vi ikke blændes af et skarpt og irriterende lys, men vi skal samtidig kunne se, hvad vi foretager os – det uanset om vi sidder og spiller brætspil eller spiser god mad. Det handler således om at finde den helt rette balance. Her er Louis Poulsens pendel-lamper et oplagt valg, da du kan vælge imellem én stor lampe, som kan lyse hele bordet op, eller flere små, som kan placeres efter behov. Når først lampen er valgt, er selve placeringen afgørende – der findes næppe noget mere forstyrrende, end når man er nødsaget til at sænke hovedet for at få øjenkontakt med de mennesker, man sidder til bords ved. Som tommelfingerregel siger man, at store lamper bør hænge 60-70 cm over bordet fra lampens underkant, mens mindre lamper kan nøjes med at hænge i en højde på omkring 55-65 cm.

Soveværelset 

Til soveværelset er det vigtigt med en flot loftslampe, som kan sørge for et generelt, godt lys, der ikke blænder. Et lys som omfavner rummet og skaber en hyggelig atmosfære samtidig med, at det gavner effektiviteten, når sengen skal reddes og soveværelset gøres rent. Her kan det være en god ide at udstyre ens Louis Poulsen pendel med eksempelvis en sparepære, da denne er med til at skabe et behageligt, diffust lys. Et andet godt råd er at supplere loftslampens mere diffuse lys med en væglampes mere direkte lys, da denne således kan bruges som læselampe, når du inden sengetid finder en god bog frem.

Køkkenet 

Køkkenet er nok et af de rum, som stiller de største krav til belysningen. Her er det særdeles vigtigt, at man har et godt arbejdslys, så man kan se, hvad man laver. Vi anbefaler derfor, at man går efter en lampe med en god farvegengivelse, så man kan se farven på den mad, som man er i gang med at tilberede. I forlængelse af det, kan det ofte være en god ide at hænge flere lamper op i køkkenet for at opnå en mere jævn lysfordeling, som dækker samtlige arbejdsstationer i rummet.

Brug for råd? Hjælpen er nær

Sidder du inde med nogen spørgsmål til vores udvalg af Louis Poulsens pendel-lamper, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den helt rigtige lampe for dig. Du kan kontakte os på 45 87 10 01 eller via vores mail: info@johannesfog.dk. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at lægge vejen forbi vores fysiske butik, hvis du ønsker at se nærmere på vores mange Louis Poulsens pendel-lamper. 

Har du desuden et ønske om løbende at kunne følge med i vores bedste tilbud på Louis Poulsen pendel-lamper og loftslamper? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt, samtidig med at du jævnligt bliver beriget med gode råd og fif til boligen. Du kan således også være sikker på at være den første som ved besked, når der kommer nye spændende varer på vores hylder. Ønsker du at gå på opdagelse i vores tilbudsavis, men er du typen, som sjældent får åbnet dine mails, så fortvivl ej – du har også altid mulighed for at finde vores nyeste tilbudsavis online på vores hjemmeside. Se den her