Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Elværktøj og maskiner

>

Bore-/skruemaskiner

Se vores store udvalg af boremaskiner og skruemaskiner

Her på vores webshop finder du den bedste kvalitet til både hus og have. Dette gælder også for vores værktøj. Enhver handymand - eller kvinde med respekt for sig selv har en boremaskine eller skruemaskine i høj kvalitet. Du kan købe boremaskiner og skruemaskiner i høj kvalitet, som hjælper dig med at komme i mål med dine projekter med det pæneste og smarteste resultat til følge. Se vores store udvalg her på siden og lad dig inspirere.

Værktøj i verdensklasse

Hos os finder du altid et breds sortiment af kvalitetsprodukter fra populære brands. Se eksempelvis vores udvalg af boremaskiner og skruemaskiner fra brandsne Bosch og Makita, der begge udviklet værktøj til professionelle tømrer og amartøre verden over. De fleste gør-det-selv-mænd og –kvinder har uden tvivl hørt om brandsne Bosch og Makita, der laver boremaskiner og skruemaskiner i verdensklasse. Det er ofte en smagssag hvilket brand man foretrækker. Er du i tvivl om hvilken maskine, du skal vælge kan du altid kontakte vores personale for vejledning.

Gør dit arbejde nemmere

Der er intet værre end byggeprojekter, der trækker ud, og som ikke ender ud, som du havde forstillet dig. Vil du gerne komme disse bekymringer i forkøbet, er det en idé at tage et kig på dit værktøj. Du kan bruge nok så gode byggematerialer, men det hjælper intet hvis dit værktøj synger på sidste vers eller er i ringe kvalitet. Tag et kig her på siden og oplev vores udvalg af boremaskiner og skruemaskiner, som med garanti kan gøre oplevelsen af byggeriet sjovere og hurtigere.

Køb boremaskiner og skruemaskiner online hos Johannesfog.dk

Uanset om du besøger Bolig & Designhuset eller vores Trælast & Byggecenter eller shopper online på shoppen her, så kan du forvente en høj service. Derfor har vi veluddannet fagpersonale, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål. Derfor kan du trygt købe din næste boremaskine eller skruemaskine gennem Johannesfog.dk

Få en ekstra service

Som en ekstra service til dig har vi et nyhedsbrev, som indeholder vores aktuelle tilbudsavis. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du som en af de første de bedste tilbud på vores udvalg af skruemaskiner og boremaskiner og andre gode tilbud og produktnyheder.