Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Elværktøj og maskiner

>

Bore-/skruemaskiner

STORT UDVALG AF BOREMASKINER OG SKRUEMASKINER

Her på vores webshop finder du den bedste kvalitet til både hus og have. Dette gælder også for vores værktøj. Enhver handyman - eller woman med respekt for sig selv har en boremaskine eller skruemaskine i høj kvalitet. Du kan enten købe akku eller med ledning i høj kvalitet, som hjælper dig med at komme i mål med dine projekter smartest og med det pæneste resultat til følge. Vi kan både hjælpe dig, som skal have en maskine, som du tager op af kassen engang i mellem eller dig som bruger den til dagligt og har brug for mange smarte funktioner. Udforsk vores store udvalg her på siden og lad dig inspirere.

BOREMASKINER OG SKRUEMASKINER I VERDENSKLASSE

Hos os finder du altid et bredt sortiment af kvalitetsprodukter fra populære brands. Se vores udvalg fra mærkerne Bosch, Dewalt, Festfool, Makita og Ryobi. De fleste gør-det-selv-mænd og –kvinder har uden tvivl hørt om disse mærker, der laver boremaskiner og skruemaskiner i verdensklasse. Det er ofte en smagssag, hvilket brand man foretrækker, vi lover dig dog høj kvalitet uagtet, om du vælger det ene brand frem for det andet. Dewalt er blandt andet verdenskendt for deres perform & protect logo, som garanterer, at deres værktøj lever op til standarder i forhold til sundhed. Ryobi er også velkendt i branchen, nok særligt for deres enorme udvalg af batteridrevne maskiner. Er du i tvivl om hvilken maskine, du skal vælge kan du altid kontakte vores personale for vejledning.

GØR DIT ARBEJDE NEMMERE

Der er intet værre end byggeprojekter, der trækker ud, og som ikke ender, som du havde forstillet dig. Vil du gerne komme disse bekymringer i forkøbet, er det en god idé at tage et kig på dit værktøj. Du kan bruge nok så gode byggematerialer, men det hjælper intet hvis dit værktøj synger på sidste vers eller er i ringe kvalitet. Vi er store fortalere for højkvalitetsprodukter og tilbyder kun dig det bedste, så du altid har dit udgangspunkt i orden. Tag et kig her på siden og oplev vores store udvalg af boremaskiner og skruemaskiner, som med garanti kan gøre oplevelsen af byggeriet sjovere og hurtigere.

KØB ONLINE HOS JOHANNESFOG.DK

Uanset om du besøger Bolig & Designhuset eller vores Trælast & Byggecenter eller shopper online på shoppen her, så kan du altid forvente en høj service. Vi sætter en dyd i at hjælpe og det gør os glade, når vi sammen finder den rette løsning til dig. Vi har et veluddannet fagpersonale, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål. Derfor kan du trygt købe din næste boremaskine eller skruemaskine online på Johannesfog.dk. Vi har også blogindlæg og guides her på webshoppen, hvor vi svarer på nogle af de mange spørgsmål omkring vores produkter, således at vi kan hjælpe dig igennem dine overvejelser. Som en ekstra service til dig har vi et nyhedsbrev, som indeholder vores aktuelle tilbudsavis. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du som en af de første de bedste tilbud på vores store udvalg.