Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores brede udvalg af brædder og træ reglar

Du finder altid et bredt udvalg af træ reglar og brædder i den populære træsort fyr, når du handler hos Johannes Fog. Disse ubehandlede brædder og træ reglar er af den bedste kvalitet. Vores forskellige brædder kan f.eks. anvendes til indendørs snedkerarbejde, da mange af dem er visuelt flotte med få eller ingen knaster. Læs mere under hvert enkelt produkt eller kontakt en af vores dygtige fagfolk for flere oplysninger omkring anvendelsesmuligheder for hvert enkelt produkt.

Træ reglar sorteret efter klasse

Da træ fra naturens side vokser, som det selv vil og dermed ikke passer ind i byggebranchens standarder, bliver træ reglar med mere sorteret i forskellige kategorier ud fra kvaliteten og udseendet af træet. Træ varierer nemlig ekstremt meget. Selv inden for samme sort. Fyrretræ er derfor ikke bare fyrretræ. Der kan være store forskelle i egenskaber og udseende på de forskellige træ reglar. Det kommer an på hvilke vækstbetingelser hvert enkelt træ har haft. Vær opmærksom på, at ikke alle slags brædder må bruges til bærende konstruktioner. Er du i tvivl, så kontakt en fagmand.

Se de forskellige kategorier og deres betydninger herunder:

  • Udskud/forskalling dækker over brædder med barkkant og mange knaster
  • Seksta er stykker med knastudfald eller mange knaster
  • Kvinta er stykker med flere og større knaster
  • U/S er stykker med få og små knaster

Kvinta eller U/S?

Hos Johannes Fog forhandler vi alle sorteringer. Her på siden finder du de to pæneste kvaliteter, nemlig Kvinta og U/S. U/S er den bedste sortering. Vælg denne type, hvis du har brug for brædder der er fuldkantede og hvor det er vigtigt, at der kun er meget få mindre knaster. Kvinta er den anden bedste sortering. Vælg denne type brædder til opgaver, hvor du har brug for fuldkantede reglar med begrænsede knaster. Vil du gerne investere i træ reglar, der er anvendelige til mange formål, kan du med fordel se lidt nærmere på vores brede sortiment. Du finder altid et bredt udvalg hos os. De fås i den bedste kvalitet til en fair pris.

Du får den bedste kvalitet

Kig lidt videre her på hjemmesiden eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og lad dig inspirere. Når du køber træ reglar hos os, er du altid garanteret den bedste service - både online og i butikkerne. Tøv derfor ikke med at handle hos os.

Køb træ reglar og brædder online hos Johannesfog.dk

Du finder altid brædder og træ reglar i den bedste kvalitet i mange forskellige længder hos os. Besøg også vores Trælast & Byggecenter, hvor du finder dygtige fagfolk, der kan rådgive og vejlede dig omkring dine gør-det-selv-projekter. Du kan også altid finde vores tilbudsavis online, hvis du er på udkig efter nogle gode tilbud til hus og have. Køb træ reglar og brædder online hos Johannesfog.dk og vi leverer direkte til døren.