Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Træ - ubehandlet

>

Lægter

Lægter og skillerumslægter til en god pris

Hos Johannes Fog Trælast & Byggemarked finder du et bredt udvalg af forskellige byggematerialer, heriblandt lægter og skillerumslægter i høj kvalitet. Bestiller du dine lægter og skillerumslægter online leverer vi selvfølgelig lige til døren. Kig dig omkring på shoppen og se vores store udvalg af både byggematerialer og værktøj i høj kvalitet. Er du i tvivl om, hvilke materialer du må anvende til dine gør-det-selv-projekter, så kontakt en fagmand. Du er også altid velkommen til at besøge vores Trælast & Byggecenter, hvor kvalificeret personale vil hjælpe og rådgive dig. Hos Johannes Fog lægger vi nemlig stor vægt på at yde en høj service. Og det er uanset om du handler her på shoppen eller i en af vores fysiske butikker.

Hvor kan disse lægter anvendes?

En skillerumslægte anvendes som navnet antyder som lægte for skillevægge ved gipskonstruktioner og profilbrædder. Udover skillerum, så kan lægter også bruges til skunke og gulvlægning. Kan med fordel anvendes til tagkonstruktioner, hvis dimensionen passer. Lægter og skillerumslægter er begge lavet af grantræ, der er høvlnet ned, så de passer til formålet. Vær opmærksom på, at denne form for lægte ikke er godkendt til bærende konstruktioner. Vær også opmærksom på, at du altid skal bruge ubehandlet træ til dine indvendige byggeprojekter.

Husk skillerumslægter når du bygger skillevæg

Når du skal til at bygge en skillevæg af for eksempel gips, så har du brug for enten reglar eller skillerumslægter til at få skelettet stabiliseret med. Hvis du bare sætter to gipsplader op på hver side af indmaden uden skillerumslægter i midten, så bliver væggen ustabil. Skillerumslægter er desuden vigtige for at holde isoleringsmateriale på plads, så det ikke hænger og flagrer. Byg dine skillevægge op i med skillerumslægter, så du får en stabil konstruktion.

Køb dine lægter online hos Johannesfog.dk

Du finder altid mange forskellige slags byggematerialer så som limtræsbjælker i forskellige sorteringer hos os. Du er også meget velkommen til at besøge vores Trælast & Byggecenter, hvor du finder dygtige fagfolk, der kan rådgive og vejlede dig omkring dine gør-det-selv-projekter. Du kan også altid finde vores tilbudsavis online, hvis du er på udkig efter nogle gode tilbud til hus og have. Køb limtræsbjælker online hos Johannesfog.dk og vi leverer direkte til døren.

Løbende tilbud på byggematerialer

Hvis du gerne vil være en af de første til at modtage de bedste tilbud på lægter, skillerumslægter og andet byggemateriale, værktøj og lignende, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Her får du løbende tilsendt den aktuelle tilbudsavis. Du får den med det samme, den er trykt. Du kan dog også altid finde den online. Har du spørgsmål vedrørende brædderne til dit næst projekt, så kontakt Johannes Fog på  kontakt@johannesfog.dk, og vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.