Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Træ - ubehandlet

>

Beklædningsplader

Se vores brede sortiment af beklædningsplader

Hos Johannes Fog finder du altid et stort udvalg af beklædningsplader til gode priser. Du får altid den bedste kvalitet for pengene, når du handler hos os. Vores dygtige personale yder ligeledes en god service online og i vores butikker - tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler beklædningsplader. Vi er næsten sikre på, at vi har netop de plader, der kan dække dit behov.

Giv dine udebygninger et flot og præsentabelt udseende

Skal du til at beklæde din garage, carport eller dit skur, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af beklædningsplader. Vi har et stort udvalg i træ, som helt sikkert vil give dine udebygninger et flot og præsentabelt udseende. Pladerne kan både anvendes som gavl- og vægbeklædning - det er kun fantasien, der sætter grænser. Husk dog altid at give dem træbeskyttelse, da dette er med til at forlænge træets levetid. På den måde undgår du også, at træet hurtigt kommer til at se kedeligt ud. Du finder altid et stort udvalg af beklædningsplader hos os. De fås i den bedste kvalitet og er næsten vedligeholdelsesfrie.

Spar tid på at beklæde din facade

Det bliver mere og mere populært at anvende beklædningsplader i træ. Det er især nybyggerier, der gør brug af disse. Der er ligeledes rigtig mange ældre huse, der bruger dem som facadebeklædning. Det ses blandt andet på kvister, gavle, ved terrassepartier og mellem vinduer. Hos os finder du beklædningsplader i træ, der har fået fræset spor i samme afstand som brædderne. På den måde får pladerne det til at ligne, at huset er beklædt med brædder. Ved at gøre dette tager det ikke lang tid at beklæde en facade. Der er altid masser af muligheder, når du handler hos os. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb beklædningsplader online hos Johannesfog.dk

Det er vigtigt at huske at grunde og træbeskytte dine beklædningsplader. Dette gælder alt nyt udendørs træ. Ved jævnligt at gentage træbeskyttelse på de udsatte steder, det vil sige hvor træet enten tørrer ud på grund af meget sol eller bliver vådt, kan du sikre et langvarigt og pænt udseende. Du kan vælge enten at bruge træbeskyttelse, der er halv- eller heldækkende. Du er velkommen til at kigge lidt videre her på vores hjemmeside. Du kan også komme forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores udvalg af beklædningsplader.