Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Træ - ubehandlet

Se vores brede sortiment af ubehandlet træ

Hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Derfor kan vores kunder altid regne med at få den bedste service og rådgivning online som i vores butikker. Se f.eks. vores store udvalg af ubehandlet træ. Vi forhandler beklædningsbrædder, lægter, stolper, terrassebrædder, beklædningsplader og meget mere. Hos os får du altid produkter i den bedste kvalitet. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du skal i gang med et gør-det-selv-projekt derhjemme.

Lad os gøre din hverdag nemmere

Når du køber ubehandlet træ, har du masser af muligheder. Du kan enten bruge det til masser af indendørs arbejde præcis, som det er. Du kan også efterbehandle det, som det passer dig. Det er helt op til dig og dine behov. Det kan bruges alle de steder, hvor træbeskyttelse er overflødigt. Anvend det derfor et tørt sted eller indbyg det i andre materialer. Brug det eksempelvis som tagspær, taglægter eller træskelet. Du har masser af muligheder, når du shopper ubehandlet træ hos os. Det fås i den bedste kvalitet og er næsten vedligeholdelsesfrit.

Træ i den bedste kvalitet

At træ ikke er overfladebehandlet betyder, at der ingen træbeskyttelse er på - det er helt råt. Derfor kræves der meget af det, og det er få træsorter, der kan tåle det. Vælger du at anvende det udenfor, skal du udnytte træets naturlige egenskaber bedst muligt. Ubehandlet træ kan bruges som taglægt. Her lægger man det oven på undertaget - dermed fæstner man tagdækningen. Da lægterne er placeret mellem to andre byggematerialer, er det ikke nødvendigt med træbeskyttelse. Brug det også som træskelet i en gipsvæg. Her er træet ligeledes beskyttet. Kig lidt videre her på hjemmesiden eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg af ubehandlet træ.

Køb ubehandlet træ online hos Johannesfog.dk

Du kan bruge ubehandlet træ til alle formål. Det skal bare ikke udsættes for fugt og vand. Vælger du at lave dørkarme og fodlister i hvidt træ, kan du efterbehandle det med grundmaling og træmaling i højglans. Dette giver en slidstærk og blank overflade. Hvis du vil bevare træets naturlige udseende, kan du vælge at lakere eller oliere det. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan konstruere med ubehandlet træ. Du finder altid masser af muligheder, når du shopper hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Løbende tilbud og bredt udvalg af ubehandlet træ

Vil du være en af de første til at modtage de bedste tilbud på ubehandlet træ? Så kan vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du - så snart den er trykt - modtage den aktuelle tilbudsavis. Du finder den ligeledes online.