Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores store udvalg af perlesten til din indkørsel

Hos Johannes Fog har vi et bredt sortiment af alt til dit hus og have. Når du handler hos os, er du garanteret et højkvalitetsprodukt, der er alle pengene værd. Vores dygtige og kompetente personale yder desuden den bedste service online som i vores butikker. Vent derfor ikke med at kontakte til os, hvis du står og mangler perlesten til din indkørsel eller til din gårdsplads.

Skaber liv i din have

Perlesten er flotte natursten, som findes i forskellige farver og størrelser. På grund af farvespillet i perlestenene opstår der liv i din have. Perlesten, som også bliver kaldt perlegrus, fås i sort/grå nuancer og rød/brune nuancer. Nogle perlesten kommer fra grusgrave. Størrelsen på perlegrus kan variere, men ligger typisk på 4-8 mm. Størrelsen afhænger af, hvor i landet stenene er gravet op.

Vi forhandler perlesten i høj kvalitet

Her på Johannesfog.dk kan du finde perlegrus til din indkørsel, gårdsplads og din have. Perlegrus kan bruges i både indkørsler, gangstier, gårdspladser og i jordbede og højbede, hvor ukrudt ikke er velkomment. Du kan vælge udelukkende at bruge perlegrus rundt omkring i haven, eller du kan bruge dem sammen med fliser og belægningssten. Her hos Johannesfog.dk kan du købe perlegrus i høj kvalitet. Tag et kig omkring på siden og lad dig inspirere.

Køb perlesten og perlegrus online hos Johannesfog.dk

Hos Johannes Fog lægger vi stor vægt på at give dig en rigtig god service. Derfor har vi veluddannet fagpersonale, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål. Som en ekstra service til dig har vi et nyhedsbrev, som indeholder vores aktuelle tilbudsavis. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du, som en af de første, de bedste tilbud på perlegrus til din indkørsel. Du modtager selvfølgelig også andre gode tilbud og produktnyheder.