Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Sten, grus og skærver

>

Grus og sand

Se vores store udvalg af sand og grus

På vores webshop finder du den bedste kvalitet til både hus og have. Det gælder også for vores store udvalg af sand og grus. Her finder du stabilgrus, afretningsgrus, fugesand, kvartssand, danfugestenmel, herregårdssand, bakkegrus, muregrus, støbemix, betonsand, ærtegrus, strandsand, dandfugesand og brolæggergrus fra danske Wewers og vores eget mærke Fog. Vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du handler i vores fysiske butikker eller online på shoppen her. Køb sand og grus online her og få det leveret lige til døren.

Alt til dine udendørsprojekter

Hos JohannesFog.dk finder du alt til dine udendørsprojekter. Vi har et stort udvalg af materialer i høj kvalitet, der er nemme at anvende. Se f.eks. vores brede udvalg af kvalitetsmaterialer fra danske Wewers, der leverer kvalitetsmaterialer til udenomsarealer, byggerier og haveanlæg. Wewers leverer til både familiehuse, offentligt byggeri og firmadomiciler. Med sand, grus, stabilgrus, fugesand, kvartssand m.m. fra Wewers kan du sætte et individuelt præg på dine udeområder. Produkterne er altid i høj kvalitet og til en fair pris.

Grus og stabilgrus til din indkørsel

Skal du have lagt en ny indkørsel finder du udvalget af grus, så som stabilgrus og afretningsgrus hos os. Når du ligger stabilgrus, er det vigtigt, at gruset har den samme tykkelse over hele arealet (ca. 15 cm) og at du har et afretningsgruslag på 5 cm. Husk også at komprimere hvert lag grus, når det er lagt. En anden vigtig detalje er, at gruset skal være fugtigt. Hvis det er for vådt, så svømmer grus og sandkorn rundt og pakker sig ikke sammen, som det skal. Er dit grus for tørt, så skiller det ad. Husk også at grus fylder mindre, når det komprimeres. Har du en eksisterende belægning, der bare skal fornyes, og hvor underlaget er i orden, så kan du springe stabilgruset over og klare dig med 5 cm afretningsgrus. Køb både stabilgrus, afretningsgrus her på shoppen. Du kan få både stabilgrus, afretningsgrus, bakkegrus, muregrus samt støbemix i big bags til en god pris.

Fugesand, kvartssand m.m.

Når du gerne vil have et pænt resultat i din indkørsel, på din gangsti eller på din terrasse, er valget af materiale ikke helt irrelevant. Derfor har du mulighed for at købe fugesand, kvartssand m.m. hos os. Fugesand er perfekt til fugning af både ældre og nye belægninger af natursten og beton eller til renovering af sten- og flisebelægninger af beton eller granit. Her på shoppen finder du fugesand, der hæmmer væksten af ukrudt, så du har et flot resultat i mange år frem.