Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores udvalg af mørtel

På vores webshop finder du den bedste kvalitet til både hus og have. Det gælder også for vores store udvalg af byggematerialer. Skal du i gang med at renovere din bolig inde eller ude? Her på siden kan du finde alle de byggematerialer, du får brug for. Vores kompetente fagpersonale står altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du handler i vores fysiske butikker eller online på shoppen her. Køb materialer til dit byggeprojekt, så som mørtel online her og få det leveret lige til døren.

Mørtel kan bruges til en masse

Mørtel er en blanding af cement, vand og sand. Man bruger materialet til alt fra pudsearbejde, flise-, fuge- og tagarbejde. Der findes forskellige mørtelblandinger, som er specielt tilpasset til de forskellige formål. Er du i tvivl om hvilken mørtel, du skal benytte dig af, skal du være velkommen til at kontakte vores personale for råd og vejledning.

Vi forhandler mørtel i høj kvalitet

Her hos os finder du et stort udvalg af mørtelblandinger. Vi forhandler mørtel fra det danske brand Skalflex. Virksomheden er en af de førende danske producenter af facadebehandling til huse i høj kvalitet. Foruden Skalflex forhandler vi også mærkerne Skalcem og Weber. Når du handler hos Johannes Fog kan du være sikker på, at ligegyldigt hvilket brand, du køber, vil du købe et kvalitetsprodukt.

Få løbende tilbud fra Johannes Fog

Er du interesseret i at modtage tilbud på byggematerialer som eksempelvis mørtel og cement? Så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. I nyhedsbrevet vil du få tilsendt vores aktuelle tilbudsavis og produktnyheder og meget andet. Husk at du altid kan finde vores aktuelle tilbudsavis online her på siden.