Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Isolering

>

Rørskåle

Se vores brede sortiment af rørisolering og rørskåle

Tøv ikke med at komme til os, hvis du står og mangler rørisolering og rørskåle. Vi har altid et bredt sortiment fra populære brands. Hos Johannes Fog får du den bedste service online som i vores butikker, og vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi mener, at det næsten altid kan betale sig at efterisolere dine varmerør - køb derfor rørisolering og rørskåle hos os.

Det kan betale sig at være opmærksom

Det kan altid betale sig at være opmærksom på, om dine varmerør er isolerede tilstrækkeligt - selv nye rør kan ofte ikke være isolerede nok. Det kan koste dig dyrt på varmeregningen, hvis de ikke er. Derfor er det godt at have en plan B. Du kan med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af rørisolering og rørskåle. Dine rørs materiale eller tykkelse har en betydning for isoleringsevnen for den samlede isolering. Du kan eksempelvis vælge at isolere med mineraluld i form af glasuld eller stenuld eller et andet skumbaseret produkt. Se vores brede udvalg af rørisolering og rørskåle. Hos os får du altid kvalitet for pengene samt tilfredsstillende produkter.

Det er nemt og billigt at isolere dine rør

Vil du undgå, at kondensen fra dine rør udvikler svamp og mug, skal du købe rørisolering. På den måde undgår du en alt for høj varmeregning - det er heldigvis nemt og billigt at gøre. Inden du skal isolere, er det vigtigt at tage stilling til hvor mange meter, du skal isolere. Desuden er det vigtigt, at der er mindst 400 mm isolering rundt om alle dine rør i kældre, loft, skunk, bryggers og krybekældre. Hvis der ikke er særlig meget plads rundt om rørende, er det ligeledes en god idé at tjekke materialernes varmeisoleringsevne - her skal du vælge materialet med den laveste værdi. Er der plads nok, kan du sagtens isolere med en højere værdi - der skal dog et tykkere lag til. Du finder altid et stort udvalg af rørisolering og rørskåle hos os. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb rørisolering og rørskåle online hos Johannesfog.dk

Du kan ligeledes købe rørskåle hos os, som kan bruges som rørisolering. Med rørskåle kan du forebygge eventuelle problemer med kondens og dermed undgå mug og skimmelsvamp. Du kan købe forskellige længder og rørdiameter på vores hjemmeside, og de kan alle skæres til samt bøjes, som du ønsker. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg af rørisolering og rørskåle.