Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Isolering

>

Mineraluld

Se vores brede udvalg af mineraluld

Hos Johannes Fog finder du et bredt udvalg af mineraluld til rigtig gode priser fra populære brands som Isover og Rockwool. Her får du altid kvalitet for pengene. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler mineraluld. Vores dygtige personale står klar til at tage imod dig, og du får altid den bedste service online som i vores butikker. Vi er sikre på, at vi har mineraluldisolering, som kan dække netop dit behov.

Isoler dit hus med god samvittighed

Med mineraluld kan du isolere dit hus med god samvittighed. På den måde sikrer du, at huset kan holde på varmen, og du kan dermed begrænse dit energiforbrug. Mineraluld leder varmen meget dårligt, og derfor bruges det som isoleringsmateriale. Vælger du mineraluldisolering, risikerer du ikke, at huset taber varme ved enten varmeledning, varmestrømning eller varmestråling. Det største tab af varme skyldes ofte varmestrømning og varmeledning. Undgå dette ved at anvende mineraluldisolering. Du finder et stort udvalg lige her hos os. Det fås i den bedste kvalitet og til en god pris.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os er du altid sikker på at finde produkter fra de mest populære brands. Du finder bl.a. et stort udvalg af mineraluld fra Isover, der er en af de mest miljøansvarlige producenter af mineraluld i verden. De producerer og distribuerer isoleringsmaterialer til den danske byggebranche og har eksisteret siden 1988. Vælger du mineraluldisolering fra Isover, får du altid den bedste kvalitet. Vi har desuden et stort udvalg af Rockwool isolering. Rockwool er verdens førende leverandør af løsninger og produkter baseret på stenuld, og de har et stærkt socialt engagement med tydelige sociale værdier og en stærk social vision. Kig lidt videre og lad dig inspirere af vores brede sortiment af populære brands.

Køb mineraluld online hos Johannesfog.dk

Når du vælger at isolere med mineraluld, er det vigtigt at huske disse gode råd. I arbejdet med denne type materiale, især i ikke-ventilerede rum, er det vigtigt at dække kroppen og specielt huden til - dette gælder også ansigtet. Brug gerne en ansigtsmaske og beskyttelsesbriller for at undgå skader. Sørg desuden for efterfølgende at rengøre området med en støvsuger og skylle kroppen, hvis der opstår kløe. Alt dette er sikkerhedsregler, som skal overholdes. Læs mere om de forskellige typer mineraluld her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores store udvalg.