Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Gulve og trapper

>

Trægulve

STORT UDVALG AF TRÆGULVE OG PLANKEGULVE

Du vil finde et stort udvalg af trægulve og plankegulve, når du handler hos os. Tag et kig på vores store sortiment, her kan du helt sikkert finde dit drømmegulv til hjemmet. Hos Johannes Fog tilbyder vi gulve fra populære brands som Junckers, Moland og Pergo i høj kvalitet. Hos Johannes Fog får du noget for pengene. Vores kompetente personale yder den bedste service online som i vores butikker - tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler et trægulv eller plankegulv. Vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig et tilfredsstillende produkt.

 

NATURLIGE, SMUKKE OG SLIDSTÆRKE PRODUKTER

Vil du have et gulv, der er naturligt, smukt og slidstærkt, så skal du se lidt nærmere på vores udvalg. Her får du et produkt, der egner sig godt til mange rum. Du kan købe dit produkt i mange størrelser hos os. Trægulve og plankegulve er desuden tidløse og kan derfor nydes i mange år i træk. Vi er sikre på, at vi har varen, at der passer godt til dit hjem. Der er mange forskellige varianter af denne type vare, så lad os hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Du får den bedste kvalitet og et næsten vedligeholdelsesfrit produkt.

 

DE POPULÆRE BRANDS

Hos os finder du produkter fra flere populære brands. Se f.eks. vores udvalg fra Pergo, der giver dit hjem en varme og karakter, der varer ved. Vil du skabe en smuk boligindretning, er et trægulv eller plankegulv, ifølge dem, det bedste udgangspunkt. Med det rigtige produkt kan du give dit rum en varme og personlighed samt en naturlig charme. Vi har et bredt udvalg fra Junckers. Dette er en af Europas største producenter. Desuden har vi også Moland som er en af Skandinaviens førende leverandører. De står for høj kvalitet, som tilfredsstiller selv den kræsne forbruger. Hos os finder du altid et stort udvalg. Udforsk webshoppen og find dine ynglings brands.

 

KØB TRÆGULV OG PLANKEGULV HOS JOHANNESFOG.DK

Du kan altid komme til os, hvis du har brug for hjælp. I købssituationen er der f.eks. mange ting at tage hensyn til. Du skal tænke over, hvilket rum, at gulvet skal ligges i. Til rum hvor man opholder sig meget og ofte spilder på gulvet, er det vigtigt at vælge et gulv af en slidstærk træsort, hvorimod at et soveværelsesgulv godt kan være blødt og knap så slidstærkt. Det er også vigtigt at vælge gulv efter udseendet, hvor du skal gøre op med dig selv, om du er mest til de lyse eller mørkere træsorter. De fleste trægulve og plankegulve kræver en eller anden form for vedligeholdelse, for nogle typer mere end andre. Oliebehandlede gulve og lakerede gulve er forholdsvis lette at holde. Når du skal vælge et gulv har det eksempelvis også en betydning, om du har gulvvarme og om der skal lægges dampspærre. Vil du vide mere om de forskellige typer af produkter, er du velkommen til at kigge forbi vores Trælast & Byggecenter eller kontakte personalet.