Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Gulve og trapper

>

Trægulve

Du finder et bredt sortiment af trægulve og plankegulv her

Vi har et stort udvalg af trægulve og plankegulv, når du handler hos os. Køb dit næste trægulv fra populære brands som bl.a. Junckers og Pergo i høj kvalitet. Hos Johannes Fog får du noget for pengene, når du køber trægulv. Vores kompetente personale yder den bedste service online som i vores butikker - tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler trægulve eller et plankegulv. Vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig et tilfredsstillende produkt.

Vælg et naturligt, smukt og slidstærkt produkt

Vil du have et gulv, der er naturligt, smukt og slidstærkt, skal du se lidt nærmere på vores udvalg af trægulve og plankegulv. Her får du et produkt, der egner sig godt til mange rum. Du kan købe dit trægulv og plankegulv i mange størrelser hos os. Trægulve er desuden tidløse og kan derfor nydes i mange år i træk. Vi er sikre på, at vi har et trægulv eller plankegulv, der passer godt til dit hjem. Der er mange forskellige varianter af trægulv, så lad os hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Vi har et stort udvalg, når det kommer til trægulve og plankegulv. Du får den bedste kvalitet og et næsten vedligeholdelsesfrit produkt.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os kan du købe et trægulv fra flere populære brands. Se f.eks. vores udvalg fra Pergo, der giver dit hjem en varme og karakter, der varer ved. Vil du skabe en smuk boligindretning, er et trægulv, ifølge dem, det bedste udgangspunkt. Med det rigtige trægulv eller plankegulv kan du give dit rum en varme og personlighed samt en naturlig charme. Vi har desuden et bredt udvalg fra Junckers. Dette er en af Europas største producenter inden for trægulve. Hos os finder du altid et stort udvalg af trægulve - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb trægulv og plankegulv online hos Johannesfog.dk

Du kan altid komme til os, hvis du har brug for hjælp. Skal du have trægulv, er der f.eks. mange ting at tage hensyn til. Det har eksempelvis en betydning, om du har gulvvarme, om der skal lægges dampspærre, hvad det skal kunne holde til og hvor længe. Vil du vide mere om de forskellige typer af trægulve og plankegulv, er du velkommen til at kigge forbi vores Trælast & Byggecenter. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe og rådgive dig om valget af trægulve til dit hjem.