Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Døre og vinduer

>

Udvendige døre

Se vores udvalg af terrassedøre, facadedøre, hoveddøre og udhusdøre

Velkommen hos Johannes Fog. Vores brede sortiment indeholder forskellige typer døre, så som terrassedøre, facadedøre, hoveddøre og udhusdøre fra amerikanske Swedoor og danske Rationel. To brands, der leverer produkter i verdensklasse. Se vores udvalg i forskellige materialer. Uanset om du handler i vores fysiske butik eller online på shoppen her, så får du altid en topprofessionel rådgivning og service. Vi giver alle vores kunder den bedste kvalitet for pengene.

Flotte facadedøre og hoveddøre fra Rationel

Når du køber Rationel facadedøre og hoveddøre hos os, får du et dansk designet og dansk udviklet produkt. Det vil sige, at du får topmoderne døre, der passer til de nordiske vejrforhold. Rationel producerer terrassedøre, hoveddøre og facadedøre til både renovering og nybyggeri. Stilen er klassisk og minimalistisk og passer særdeles godt til moderne byggeri. Din facadedør eller hoveddør er det første, dine gæster ser, når de besøger dig. Derfor skal den have et pænt design. En facadedør og hoveddør skal desuden være i en god kvalitet, da den skal kunne holde til at blive åbnet og lukket tusindvis af gange. Det kan produkterne fra Rationel. Deres hoveddøre og facadedøre er solidt håndværk.

Terrassedør i høj kvalitet

Her hos os finder du ligeledes de flotte og enkle Rationel terrassedøre. Du kan få dem som enten højre eller venstre udadgående, så de passer lige til dit hus og din terrasse. Rationel terrassedørene har lavenergiglas og er dermed også gode for miljøet. Når du køber en Rationel terrassedør, får du et af de bedste produkter på markedet. Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Udhusdøre

Har du et udhus, der trænger til en ny dør? Så se vores sortiment fra det amerikanske brand Swedoor. Her finder du smukke udhusdøre i træ. Sweedor udhusdøre forbedrer æstetikken og funktionaliteten på dit udhus. Den varme træfarve på de smukke udhusdøre giver en helt speciel atmosfære, som ikke opnås med andre materialer. Udhusdøre i træ er perfekte til at stå i naturen, da materialet passer perfekt ind i omgivelserne.

Køb terrassedøre, facadedøre, hoveddøre og udhusdøre online her

Når du køber terrassedøre, facadedøre, hoveddøre og udhusdøre hos Johannes Fog får du altid høj kvalitet, professionel rådgivning og høj service. Køb derfor trygt alle former for døre her på shoppen: hoveddøre, facadedøre, terrassedøre og udhusdøre.