Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Aktuel information

 

 CORONA | COVID-19

 

Kære Fog-kunde

Alle vores forretninger i Johannes Fog holder åbent og følger de sædvanlige åbningstider, og vi vil gøre vores allerbedste for at betjene dig. For at begrænse smitterisikoen for både kunder og ansatte har vi indført følgende begrænsninger, som vi håber du vil bakke op om og hjælpe os med:

Forretninger:

 • Butikkerne har i øjeblikket lidt lavere bemanding, fordi vi følger myndighedernes opfordringer, og har medarbejdere der så vidt muligt arbejder hjemmefra. Der kan derfor forekomme længere ekspeditionstid. Ha’ tålmodighed og snup gerne en kop kaffe mens du venter.
 • Vi ønsker i denne situation at sikre bedst mulig vejledning og service til dig som kunde, samtidig med at vi overholder den anbefalede afstand kunderne imellem og mellem kunder og Fog-medarbejdere. Mange af vores kunder er professionelle håndværkere. De gør deres til at holde byggeriet og Danmark i gang under disse for os alle uvante forhold. De professionelle håndværkere kommer hovedsageligt i vores forretninger i de tidlige morgen- og formiddagstimer.
  Om eftermiddagen er der derfor generelt færre kunder i forretningerne. Vi anbefaler derfor, at du som privat kunde så vidt muligt lægger dit besøg hos os efter kl. 12 på hverdage – så er der bedre plads til dig i forretningen, og vi har bedre tid til at rådgive dig og hjælpe dig i mål med dine projekter.

 • Har du børn med i Fog, beder vi dig være opmærksom på at holde dem tæt til dig - dels fordi der er biler, lastbiler og trucks på vores pladser, men også for at begrænse smitterisiko mest muligt.
 • Vores telefoniske ekspedition kører videre som vanligt.
  Vi opfordrer til, at så mange henvendelser som muligt sker via telefonen, mail eller hjemmeside.

 • Personalet vil holde afstand til kunderne – for både din og vores skyld.
 • Der er opsat diskretionslinjer på gulvet, der skal hjælpe med til, at vi alle holder afstand til hinanden.
 • Betaling bedes så vidt muligt foregå via Mobile Pay eller kort, så vi undgår udveksling af kontanter.

Levering:

Der er stor efterspørgsel efter vores leveringsservice – og vi bestræber os naturligvis på at efterkomme så mange specifikke leveringsønsker som muligt. Stigningen i ordremængden betyder imidlertid, at vi ikke lige nu kan garantere, at vi opfylder alle ønsker. Men vi garanterer dig for, at vi gør os umage for at levere så hurtigt vi kan.

Vi gør alt hvad vi kan for at opretholde vores normale serviceniveau for levering. Vores chauffører vil dog minimere den fysiske kontakt med kunderne så meget som overhovedet muligt.

Vores personale er desuden blevet instrueret i grundig hånd-hygiejne, og vi forventer at vores kunder også følger Sundhedsmyndighedernes retningslinjer til god hygiejne, så vi sammen kan holde smitterisikoen nede. Der er på nuværende tidspunkt ingen medarbejdere i Fog, der er smittet.

Opdatering på lagersituationen i Fog:

Der er endnu ingen af vore leverandører, der melder om leveringsproblemer – og vi får daglige leveringer til vores lagre, så vi oplever ingen forsyningsproblemer som det ser ud nu. Vi har stadigvæk 2000 varer i vores Garantisortiment, som dækker de varer vores kunder afhenter hver dag. Skulle der være enkelte varer vi løber tør for, hjælper vi dig naturligvis med at finde et alternativ, hvis dette er muligt.

Vi følger myndighedernes udmeldinger og vil revurdere løbende i forhold til disse udmeldinger.

Vi glæder os til at betjene dig, og takker på forhånd for din forståelse og opbakning i denne for os alle meget uvante situation.

Opdateret: 30-03-2020

Håndhygiejne er vigtig

Coronavirus kan smitte via dine hænder og derfor er god håndhygiejne vigtig for at forebygge smitte.
Læs mere om mulighederne her