Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Trailere

Gør hverdagen nemmere med en praktisk Brenderup trailer

En Brenderup trailer kan lette arbejdsbyrden og bruges i forbindelse med et utal af forskellige arbejdsopgaver. Uanset om du har et stort forestående byggeprojekt foran dig eller blot ønsker at gøre det nemmere for dig og din familie at slippe af med haveaffald, så er det rart at have en Brenderup trailer ved hånden. Hvem har ikke prøvet at læsse den ene store fyldte skraldespandssæk efter den anden ind på bagsædet af bilen i forbindelse med forårets første store gå-i-haven-dag? Blot for at finde ud af, at man alligevel ikke har plads til dem alle og derfor er nødsaget til at køre den lange tur til forbrændingen en ekstra gang. Det er et møjsommeligt og tidskrævende job, som uanset hvor meget man så end passer på, altid resulterer i en beskidt bil. Med en Brenderup trailer behøver du aldrig nogensinde igennem det besvær igen. Du kan hurtigt og nemt smide samtlige af dine havesække op på ladet og køre afsted for på den måde at effektivere din arbejdsgang væsentligt. Og ved du, hvad det bedste er? Du slipper for en beskidt bil. Lyder dette fristende, så er du kommet til det helt rigtige sted – her på siden finder du nemlig et stort udvalg af Brenderup trailere og tilbehør. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så det appellerer til privatforbrugere såvel som professionelle. 

 

Brenderup trailere og tilbehør

Brenderup er Sveriges førende producent af påhængskøretøjer og kendt for deres upåklagelige kvalitet. De sætter pålidelighed, funktion og design højt på agendaen og sørger for løbende at opdatere deres sortiment, så det hele tiden får flere nye smarte funktioner og finesser. Deres konstruktioner er robuste, mens selve køreegenskaberne på deres trailere er helt formidable. Netop af den grund, er vi yderst stolte af at forhandle dette kvalitetsmærke, da det lever op til vores tårnhøje krav til kvalitet. Og er der noget, vi stræber efter her i Johannes Fog, så er det at præsentere vores kunder for det bedste af det bedste på markedet. Brenderup trailere er fleksible, slidstærke og trafiksikre. De findes i et væld af forskellige udgaver, som gør dem velegnet til ethvert formål. Nogle er lavtbygget, andre er højtbygget, mens nogle er udstyret med en praktisk tipfunktion. Brenderup traileres alsidighed gør dem velegnet til ethvert gør-det-selv-projekt: alt lige fra camping og fritid til bortkørsel af haveaffald og skrald. Derudover findes der en masse forskelligt tilbehør, som kan tilkøbes og monteres efter behov. Alt fra presenninger til ekstra sider af stål fremgår i vores udvalg – alt sammen skabt med det formål at gøre dit arbejde nemmere og give dig mulighed for at tilpasse din trailer, så den imødekommer dit forestående projekt. Så hvad venter du på? – gå på opdagelse i vores store udvalg og find den Brenderup trailer og det tilbehør, som passer bedst til dig og dit næste projekt. Skulle du have nogen former for spørgsmål til vores udvalg, så står vi klar til at hjælpe med gode råd, så du på et kvalificeret grundlag kan træffe den rigtige beslutning.

 

 

Det skal du vide, inden du anskaffer dig en trailer

Inden du køber din første Brenderup trailer, kræver det, at du sætter dig ind i nogle forskellige regler. Her i Johannes Fog gør vi altid meget ud af at bistå med god rådgivning overfor vores kunder. Af den grund giver vi dig her et kort overblik over nogle af de ting, du skal være opmærksom på inden, at du anskaffer dig en trailer. Nogle af tingene ved du måske allerede i forvejen, mens andet måske er ny viden for dig.

Idet, du spænder en trailer bag på bilen, så ændres hastighedsreglerne for dig. Du skal derfor være opmærksom på følgende fartgrænser: på de danske motorveje er det som udgangspunkt tilladt at køre 80 km/t, mens det på landevejene er tilladt at køre 70 km/t. I langt de fleste danske byer er det kun tilladt at køre 50 km/t, men afhængig af skiltningen kan det nogle få steder være tilladt af køre op til 70 km/t. Har du i forvejen et Kategori B kørekort, så har du ret til at køre med en anhænger med en tilladt totalvægt på op til 750 kg. Her er det dog vigtigt, at du ikke glemmer, at du aldrig må køre med en anhænger, som vejer mere, end hvad din bil er godkendt til at trække eller hvad din anhænger er indregistreret til. Det er ikke fordi, traileren tager skade af det, men du risikerer at sætte dit kørekort på spil, da reglerne angående overlæs er hårde.

 

Brug for råd? Hjælpen er nær

Nu behøver du ikke længere bede om lov til at låne naboens trailer – hos Johannes Fog finder du nemlig et stort udvalg af billige trailere i et prisleje, som de fleste kan være med i. Er du det mindste i tvivl om, hvilken model du skal vælge, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rigtige for dig. Du kan kontakte os på 45 87 10 01 eller via vores mail: info@johannesfog.dk. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at lægge vejen forbi en af vores fysiske butikker, hvis du ønsker at se nærmere på vores mange Brenderup trailere. 

 

 

Har du desuden et ønske om løbende at kunne følge med i vores bedste tilbud på Brenderup trailere og andet godt fra vores byggecenter? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt, samtidig med at du jævnligt bliver beriget med gode råd og fif om alt fra hus til have. Du kan således også være sikker på at være den første som ved besked, når der kommer nye varer ind i butikken. Ønsker du at gå på opdagelse i vores tilbudsavis, men er du typen, som sjældent får åbnet dine mails, så fortvivl ej – du har også altid mulighed for at finde vores nyeste tilbudsavis online på vores hjemmeside. Se den her