Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Hegn

>

Tilbehør til hegn

Se vores udvalg af hegnspæle, stolpehatte og stolpespyd

Skal du have opført et hegn, har vi det rette hegnstilbehør her på shoppen. Kig dig omkring og se vores udvalg af hegnspæle, stolpehatte og stolpespyd. Du får den bedste service hos os. Hos Fog Trælast & Byggecenter finder du alt til fornyelse og forbedring af hus og have. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra mange eksklusive brands. Så kig dig gerne omkring på shoppen og lad dig inspirere. Du kan altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker, når du handler hos os. Køb hegnspæle, stolpehatte og stolpespyd online på shoppen her og få leveret direkte til døren.

Den bedste service

Hos Johannes Fog lægger vi stor vægt på at give dig en rigtig god service. Derfor har vi veluddannet fagpersonale, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har nogen spørgsmål. Skal du i gang med en større eller mindre renovering eller fornyelse af dit hjem eller din have kan du med fordel kigge lidt nærmere på vores sortiment, der både byder på maling, værktøj og byggematerialer osv. Skal du have bygget et hegn, så finder du både stolper, hegnspæle, stolpehatte og stolpespyd, samt mange forskellige slags trådnet og lignende. Der er altid masser af muligheder, når du shopper ting til hus og have hos os. Vi har produkter i den bedste kvalitet til en fornuftig pris. Køb derfor trygt dine hegnspæle her på shoppen.

Brug stolpehatte for et fuldendt look

Her på shoppen finder du også stolpehatte til dine hegnspæle. Vi fører stolpehatte i galvaniseret stål eller aluminium, der både giver en pæn afslutning og forlænger stolpens levetid. Du kan anvende stolpehatte som afslutning på dine hegnspæle eller stolper for at forhindre svampeangreb og råd i stolpeenderne. Som en ekstra fordel giver afslutningen med de galvaniserede eller aluminiumsbelagte stolpeender derudover også et fuldendt look. Du finder både firkantede, pyramideformede og kegleformede stolpehatte her på siden. Tilfør ekstra finish til dine hegn og modvirk nedbrydning af dine stolpers og hegnspæles top med et par flotte stolpehatte i høj kvalitet fra Johannes Fog.

Bredt udvalg og løbende tilbud på hegnspæle, stolpehatte og stolpespyd

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til fornyelse og forbedring af hus og have. Vi har mange forskellige slags pæle som f.eks. plantepæle til opbinding af dine planter, de tykkere hegnspæle af trykimprægneret træ samt galvaniserede stolpespyd. Stolpespyd er meget nemme at montere og skal blot slås i jorden med en stor hammer. Vores stolpespyd er galvaniserede og det giver dem en længere levetid. Toppen af disse stolpespyd har desuden huller, som gør det nemt at montere hegnsstolper ovenpå. Vi kan anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil vi fremsende den aktuelle tilbudsavis så snart, den er tryk - du kan også finde den online. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du som en af de første de bedste tilbud på hegnspæle, stolpehatte og stolpespyd, samt andre gode tilbud og produktnyheder.