Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Byg-selv produkter

>

Carporte

>

Dobbelt carporte

Køb dobbelt carport i god kvalitet her

Tøv ikke med at komme til os, hvis du står og mangler en dobbelt carport. Vi har et bredt udvalg fra populære brands. Med en dobbelt carport har du ikke kun et funktionelt produkt - du kan også trygt beskytte dine køretøjer. Hos Johannes Fog er du altid sikker på at få god kvalitet for pengene samt et tilfredsstillende produkt. Vores kunder får altid den bedste service online som i vores butikker.

Fokus på et flot design samt høj funktionalitet

Det er helt sikkert en god investering at se lidt nærmere på vores udvalg, hvis du er husejer og mangler en dobbelt carport. Vil du beskytte dine køretøjer på den mest optimale måde, skal du købe en dobbelt carport. Den er nem at montere og passer desuden til alle typer af huse. For os er dette ikke kun en praktisk foranstaltning. Den har et flot design og er funktionel - det er nemlig noget af det første, som besøgende og forbipasserende ser. Vi har samlet et udvalg af lækre materialer i den bedste kvalitet, så du kan komme i gang med at bygge en dobbelt carport.

Inden dit valg skal du overveje følgende

Inden du skal bygge en dobbelt carport, er der visse ting, du skal overveje. Der er mange løsninger, når det kommer til vægbeklædning og tag. Vil du have et tungt look, kan du bygge en dobbelt carport, der er helt lukket på alle tre sider. Du kan også vælge at lukke to eller en side. Der er desuden mange muligheder, når det kommer til tag. Vil du have tegl, eternit eller plastik, og skal det lægges med en hældning til en side, være fladt eller bue? Dette er ikke helt ligegyldigt. Der er som sagt masser af overvejelser inden, du skal i gang med dit projekt. Se vores brede udvalg her og lad dig inspirere.

Køb en dobbelt carport online hos Johannesfog.dk

Når du køber en dobbelt carport i træ, kan du selv få lov til at præge designet. Det er ofte ubehandlet. Derfor kan du enten vælge at give det en type træbeskyttelse eller en farve maling, der får din carport til at matche resten af huset eller skille sig ud. Der er masser af muligheder. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg.

Læs mere om mulighederne med Fog carporte og krav til byggetilladelse m.v. her