Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Malerafdeling

>

Træbeskyttelse

Se vores brede udvalg af Gori træbeskyttelse

Hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Derfor finder du her på shoppen et godt udvalg af træbeskyttelse fra Gori, der er et anerkendt produkt fra danske Dyrup A/S. Du finder både ædeltræsolie, dæk kridt, grunder, lærketræsolie, træterrasse pine og havemøbler teak her på shoppen. De forskellige produkter er også kendt under navnene Gori 88, 99 og 100. Vi har træbeskyttelse i forskellige farvenuancer samt transparent, så der er noget til enhver træsort. Hos os får du altid produkter i den bedste kvalitet. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du skal i gang med et gør-det-selv-projekt derhjemme. 

Luk munden på dit træværk 

Hvis dit træ trænger til beskyttelse, kan du med fordel vælge Gori – der er danskernes foretrukne træbeskyttelse. Gori har i mere end 100 år produceret træbeskyttelse. De udvikler løbende nye produkter, der beskytter dit træværk på bedste vis. Produkterne tager udgangspunkt i det omskiftelige danske klima og de udfordringer, som det giver for et holdbart og godt træværk. I 2012 blev Gori og Dyrup opkøbt af en af verdens førende coatingvirksomheder PPG industries. Dit træværk er derfor i de allerbedste hænder med en omgang Gori træbeskyttelse. 

Pas godt på dit træværk

Nyt, ubehandlet træ bliver naturligt nedbrudt fra første dag det er udendørs. Det er få træsorter, der kan tåle det. Derfor bør ubehandlet træværk ikke stå længe uden nogen form for behandling. Det rå træ begynder at se trist og gråt ud og får løse træfibre, når det har stået et stykke tid. Er dit træværk helt nyt, så opnår du det flotteste resultat og den længste holdbarhed med en dækkende træbeskyttelse, der er akrylbaseret, så som GORI 99 Extreme. Kig lidt videre her på hjemmesiden eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg af forskellige træprodukter samt træbeskyttelse dertil. 

Køb Gori træbeskyttelse online hos Johannesfog.dk

Pas godt på dit træværk. Hvis dit træværk står udenfor udsættes det  for kulde, sol, fugt og vand. Det gør træværket svagere. 

Hvis du vil bevare træets naturlige udseende, kan du vælge at lakere eller oliere det. Du finder altid masser af muligheder, når du shopper hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere. 

Løbende tilbud og bredt udvalg af Gori træbeskyttelse

Vil du være en af de første til at modtage de bedste tilbud på træbeskyttelse? Så kan vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du - så snart den er trykt - modtage den aktuelle tilbudsavis. Du finder den ligeledes online.