Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Montagelim af høj kvalitet

Kig forbi Johannes Fog, hvis du vil mangler produkter i høj kvalitet. Du finder altid et bredt udvalg af højkvalitetsprodukter til fornyelse og forbedring af dit hjem. Vi lægger stor vægt på at levere en god service, uanset om du handler montagelim eller andre produkter på webshoppen eller i en af vores fysiske butikker. Her på siden finder du et udvalg af markedets bedste produkter indenfor montagelim og trælim.

En let løsning

Med montagelim kan du nemt lime forskellige materialer som sten, stål, træ, glas og plast med én og samme lim. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med limen, kan du uden besvær lime stort set alle materialer sammen. Det som adskiller montagelim fra andre typer lim er, at limen er elastisk og derved meget nem at arbejde med. En anden bonus ved at bruge montagelim i dine byggeprojekter er, at limen ikke er giftig – hverken når du arbejder med limen, eller når limen er hærdet.

Din bedste montagelim forhandler

Her hos os finder du et stort udvalg af montagelim og trælim. Vi forhandler montagelim fra det danske brand Dana, som producerer byggematerialer i høj kvalitet til både professionelle fagmænd og til private. Foruden Dana forhandler vi også mærkerne Loctite, Pattex og Varde Lim.  Når du handler hos Johannes Fog kan du være sikker på, at ligegyldigt hvilket brand, du køber, vil du købe et kvalitetsprodukt. Kig lidt videre her på hjemmesiden eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og se vores brede udvalg af forskellige produkter.

Køb montagelim online hos Johannesfog.dk

Handler du over Johannesfog.dk er du altid sikret god service. Du kan altid kontakte en af vores dygtige fagfolk på telefon 45 26 63 00 eller send os e-mail på info@johannesfog.dk, hvis du har nogle spørgsmål til et produkt eller har brug for råd og vejledning.