Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Malerafdeling

>

Fuge

>

Silicone

Flere slags silicone spray

Med en silicone spray kan du få afsluttet dine byggeprojekter, så der ikke er uafsluttede revner og kanter. I Johannes Fog Trælast & Byggecenter, samt her på shoppen har vi flere slags højelastisk fugemasse, der kan anvendes mange steder i dit hjem og byggeri. Find fx forskellige slags silicone spray, så som akvariesilicone, mestersilicone, sanitetssilicone, byggesilicone og vådrumssilicone i høj kvalitet fra professionelle leverandører.

Vælg den rigtige slags

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige slags silicone spray, når du fuger inde eller ude, for at få det bedste resultat. Udvalget er stort, og det kan være forvirrende at vælge. Det du skal være opmærksom på er, om din silicone spray skal bruges indenfor eller udenfor. Hvert produkt har sin specielle egenskab. Kontakt gerne en fagmand, hvis du er i tvivl. Du kan altid kontakte vores dygtige personale fra vores Trælast & Byggecenter, som gerne rådgiver dig. Her er vores guide til at vælge den rigtige slags.

Byggesilicone & akrylsilicone

Byggesilicone anvendes både ude og inde til alle former for byggeri. En byggesilicone er særlig velegnet til tilslutningsfuger, inddækninger omkring vinduer, døre m.m. samt til bevægelsesfuger mellem betonelementer. Byggesilicone vedhæfter godt på mange materialer så som glas, ABS, aluminimum, PVS, rustfrit stål, behandlet træ, beton osv. En byggesilicone er en elastisk og stærk neutral silicone fugemasse, der kan klare store bevægelser på op til +/-25%. Den kan males, er vejrbestandig og slidstærk.

Akrylsilicone anvendes indvendigt til samlinger mellem vægge, gulv, loft osv. Den kan også bruges omkring indbygningsskabe og indvendige døre. Den bruges før, der males og er nem at anvende.

Akvariesilicone & vådrumsilicone

Akvariesilicone anvendes, som navnet antyder, til samling af akvarier og terrarier. Akvariesilicone er både elastisk og stærkt, og fugemassen er derfor meget velegnet til samlinger af glas, hvor styrken skal være i top. Akvariesiliconen har en høj bestandighed mod sollys.

Vådrumssilicone anvendes til alle indendørs steder med høj fugtighed, så som badeværelser. Vådrumssilikone er perfekt til tætning i brusekabiner, omkring toiletter, håndvaske, ved vinduer med kondensvand osv. Vådrumssilicone er særdeles velegnet til natursten, rustfrit stål, hård PVC, emalje og glas. Vådrumssilicone er højelastisk fugemasse, der danner en elastisk fuge, når det reagerer ved luftens fugtighed.

Køb Silicone spray online her

Find din silicone spray online hos Johannes Fog eller besøg vores Trælast & Byggecenter. Vi forhandler Silicone spray fra kvalitetsbrands så som Dana Lim, Exo, Lip og vores eget brand Fog. Udover silicone spray finder du begge steder et stort udvalg af materialer til hus og have, hvad enten du skal bygge nyt, bygge om, reparere eller forbedre din bolig.