Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Festool Service

Registrér dit Festool værktøj

Registrér dit Festool produkt

Det tager kun et øjeblik at registrere dit Festool produkt og få alle fordelene ved Festool Service-all-inclusive.

Find dit Festool produkt frem og få det registreret med det samme - det er gratis for dig!

 

Eller kom ned i din lokale Fog og lad os hjælpe med registreringen.

Festool Service-all-inclusive giver ekstra fordele

Når du køber et produkt fra Festool, får du fri reparationsservice i 3 år inklusive sliddele. Samtidig får du en tyveriforsikring, som er nem at have med at gøre. Festool SERVICE all-inclusive forsikrer dig mod tyveri i 3 år. Uanset hvor tyven slår til. Bliver din maskine stjålet, får du en splinterny mod betaling af en mindre selvrisiko på 500 kroner.

Sådan får du værktøjet tilbage efter tyveri

Indbrud i bilen, i værkstedet eller på byggepladsen. Når uheldet er ude, er det rart at komme hurtigt tilbage til arbejdet uden de store omkostninger. Festools maskiner og værktøj er dækket af en tyveriforsikring. Læs her, hvordan tømrerfirmaet Baunegaard Aps kom godt igennem og husk at registrere dit Festool produkt online.

Eksempel fra virkeligheden: Bilen var tom

Kevin Baunegaard, indehaver af tømrerfirmaet Baunegaard ApS har været uheldig. En dag var
bilen tom, og tyven var bl.a. sluppet afsted med to forskellige dyksave, en excentersliber, en støvsuger og en hel del andet.
“Værktøjet var ret nyt, for jeg har desværre haft indbrud før. Det er irriterende og tidskrævende. Det tager jo hurtigt 2-3 arbejdsdage, før du er klar igen, og det er dyre penge,” fortæller Kevin Baunegaard.

Festool Service-all-inclusive

Festool tyveriforsikring med lav selvrisiko

Kevin Baunegaard besøgte Johannes Fog i Værebro, og da han på forhånd havde registreret sine maskiner, kom han forholdsvist nemt ud af den ubehagelige situation.
Desværre kender langt fra alle til online registrering og Festools attraktive tyveriforsikring.
“Ca. halvdelen af vores kunder, som køber kvalitetsprodukterne fra Festool registrerer ikke deres værktøj. Det er ærgerligt, for med Festools tyveriforsikring, får håndværkerne mulighed for at købe nyt værktøj med en selvrisiko på 500 kr. per maskine. Vi opfordrer inderligt til at registrere produkterne online, og vi hjælper gerne med det,” siger indkøbschef hos Johannes Fog, Michael Weiss.

Fik hjælp hos Fog

Kevin Baunegaard kendte heller ikke til tyveriforsikringen, før en medarbejder gjorde ham opmærksom på det efter sit første tyveri. “Jeg var faktisk ikke klar over, at forsikringen eksisterede. Da jeg skulle have de nye maskiner, blev jeg gjort opmærksom på det af den medarbejder, jeg plejer at handle med hos Fog,” forklarer han og anbefalingen er klar: “Jeg vil opfordre folk til at registrere deres værktøj og maskiner online. Det kan lyde bøvlet, men det kommer godt igen, hvis uheldet er ude. Det letter både bestillingen af nyt værktøj i butikken, og du kan hurtigt melde det stjålne værktøj til forsikringsselskabet, og tid er penge” siger Kevin Baunsgaard.