Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Jackon Radon

Radonsikring

Det foreskrives, at man radonsikrer en bygning ved enten tætning eller trykudligning. Jackon anbefaler, at begge metoder anvendes.

Til tætning mod radon anbefaler Jackon, Jackon Radon Solution, som er en totalløsning indeholdende en slidstærk foliemenbran (radondug) med tilbehør. Jackon radondug kommer med en systemgaranti på 50 år ved korrekt montering. Radonspærren er testet af SINTEF, der sætter strenge krav til robusthed af materialet.

Til trykudligning anbefaler Jackon, Jackon Radonplade med Jackon Radon Connect, fordi løsningen aktivt trækker radon ud af bygningen og sikrer, at radonniveauet altid kan nedbringes. Løsningen er bygbar og effektiv. Jackon Radon Connect sikrer samtidig korrekt placering af aftræksrøret.

Hvorfor både dug og sugplade?

  • Jackon Radondug kan erstatte fugt- og dampspærren.
  • Hvis der efter opførsel af bygningen konstateres radonværdier (årsmiddel) > 100 Bq/m3, kan suglaget aktiveres.

Flere års erfaring viser tydeligt, at de forældede løsninger til radonsikring er mangelfulde. Såvel bygherre, bygningsejer og entreprenør har brug for en løsning, der sikrer dem et godt resultat og en fleksibel reguleringsmulighed ved for højt radonindhold. Denne opbygning får opbakning fra bl.a. SBI, Niras og flere andre og vurderes som et uundværligt tiltag mod radonindtrængning.

Hvorfor vælge Jackons komplette radonløsning?

  • Totalløsning med dug + tilbehør, der letter bestilling og arbejdsgang.
  • Nemt at arbejde med.
  • Hurtig tilpasning og mindre spild sikrer lavere omkostninger.
  • Sikrer et trygt indeklima for hele familien.

Har du råd til IKKE at radonsikre?

Flere og flere bliver oplyste om, hvad radon er, og hvordan det påvirker vores helbred, og flere ved, at man nemt og billigt kan få lavet en måling af radonindholdet i indeklimaet. Hvis det viser sig, at radonniveauet overskrider Bygningsreglementets grænseværdi på 100 Bq/m³, vil man skubbe ansvaret bagud til dem, der har bygget bygningen. I bedste tilfælde vil det koste det dobbelte af, hvad en radonløsning fra start af ville have kostet og i værste fald 10-20 gange mere.

Se også Jackons webinar om Radon her. Når du skal planlægge og bestille radonsikring til dit byggeri, er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt Fog på 45871001 eller info@johannesfog.dk

JACKON RADONPLADE 80 50X600X1200MM - 8 PL/PK

Læg i kurv