Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Fog fylder 100 år

I år er det 100 år siden, at bygningskonstruktør Johannes Fog åbnede tømmerhandel på Rolighedsvej i Lyngby. Siden da er det blevet til ni trælast- og byggecenterbutikker med alt, hvad hjertet kan begære til både professionelle og gør det selv-folket samt et velassorteret bolig- og designhus.

Pålidelighed, faglighed og grundighed har været vores kerneværdier fra begyndelsen. Siden 1920 har det ligget i os. Altid at stramme skruen en tand ekstra og aldrig stille os tilfredse med det middelmådige. Ambitionen var både dengang og i dag, at vi med vores erfaring, professionelle entusiasme og høje krav til kvalitet er en byggepartner, der hjælper vores kunder sikkert i mål med både små og store byggeprojekter.

Indtil 1973 var Fog privatejet, men i dag er vi ejet af en velgørende fond oprettet af grundlægger Johannes Fogs datter Ingrid Bang og hendes ægtefælle. Fonden støtter hvert år almennyttige og velgørende formål. Ca. 2/3 af uddelingerne gives i Fogs lokalområder. Det vil sige, at du, hver gang du handler hos Fog, er med til at støtte gode formål i dit nærområde. Se mere om fonden her

Hele 2020 fejrer vi jubilæet med masser af gode tilbud, konkurrencer og andre festlige aktiviteter. Følg med i butikkerne, her på siden, på Facebook, Instagram, LinkedIn eller i vores nyhedsbrev, hvis du vil være med. Vi glæder os til at se dig!