Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Julegaver til hende

Gaveidéer til hende

Går du og leder efter julegaven til mor? En gave til kæresten? Eller mangler du idéer til julegaver til hende, der har alt? Her hos Bolig & Designhuset hos Johannes Fog finder du et stort udvalg af gaveidéer til hende fra lækre kvalitetsbrands. Hvad enten du er på udkig efter de mindre adventsgaver eller de lidt større julegaver til hende, så har vi udvalget. Vi har delt gaver til hende op i kategorier under 500 kr., under 1.000 kr. og over 1.000 kr., og håber vi kan give dig lidt inspiration til gaveidéer til hende. 

Gaver under 500 kr.

Lækre julegaver til hende

Kan din modtager lide lækre julegaver, så er du kommet til det rette sted. Her finder du lækre gaver til hende fra lækre brands så som Bitz, Badeanstalten, Eva Solo, Sachajuan, Royal Copenhagen, Marset, Alfi, Skagerak, VIPP, Georg Jensen, KitchenAid, Nespresso, Möve m.fl. Vi har fundet et spændende udvalg af julegaver til hende i forskellige kategorier, så der er noget for enhver smag. Her finder du alt lige fra personlig pleje, badekåber, termokander, plaider, hjemmesko, boliginteriør til køkkenapparater. Så uanset om modtageren er til selvforkælelse, lækkert design eller en praktisk hjælper i køkkenet, finder du det her.

Adventsgaver til hende

Har du den hyggelige tradition med at give adventsgaver til hende, du holder af, så kan du her på shoppen finde fine gaveidéer til hende, der ikke sprænger budgettet. Vi har flere lækre produkter, der vil bringe stor glæde til overkommelige priser.  

Gaven til hende der har alt

Mangler du gaven til hende, der har alt? En lille hyggelig gave kunne være den lækre Smil gaveæske fra Badeanstalten med 3 skønne sæber. Badeanstalten er lækker dansk kvalitet med en forening af velvære og tradition. Produkterne kommer i æstetisk indpakning, der pynter på ethvert badeværelse. Idéen bag produkterne er at sætte tiden i stå i en travl hverdag. Det er derfor en kærlig gave skabt til fordybelse og velvære. Her kan modtageren trække sig tilbage på badeværelset og få tid for sig selv og ro i en travl hverdag.

Ren kvalitet hos Johannes Fog

Badeanstalten leverer ren kvalitet ligesom de andre udvalgte brands hos Johannes Fog. Shop derfor trygt og nemt julegaver til hende online hos os. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske butik. Vi har samlet et udvalg her på siden, men kig gerne rundt på shoppen for mere inspiration til forskellige gaver til hende. Vores sortiment er kæmpe og vores service er høj. Har du spørgsmål til noget, er du altid velkommen til at kontakte os.