Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Havemøbler

Stort udvalg i havemøbler

Står du og mangler inspiration til valg af havemøbler, så er vores Bolig & Designhus det helt rigtige sted at besøge. Vi har et stort udvalg af møbler til haven. Fra marts til august viser vi vores udvalg og nye tendenser i en 1.000 m2 stor havemøbeludstilling.

Du kan bl.a. opleve Skagerak (Trip Trap), der er kendt for deres havemøbler i teak samt malede træsorter i høj kvalitet, relax-stole fra franske Lafuma, skønne drømmesenge fra italienske Fiam og Fatboy, hvor du altid får kvalitet for pengene, uanset om du køber hængekøjer, parasoller eller sækkestole.

Vi har Danmarks største udvalg af det eksklusive mærke, Cane-line. Det er dansk design i høj kvalitet og mindst mulig vedligeholdelse. Du kan også købe Cane-line i vores trælast i Hørsholm.

Vi har også en stor egenproduktion af såvel teakmøbler, loungemøbler og parasoller. Kendetegnet er super kvalitet til en fornuftig pris. Udover vores brede sortiment af havemøbler og tilbehør, så giver vi også kvalificeret rådgivning om vedligeholdelse af dit valg af havemøbler.

Kom ind og lad dig inspirere.

 

Cane-line

Cane-line er et dansk designfirma, der fremstiller eksklusive havemøbler. Deres fokus er at skabe havemøbler med høj komfort fremstillet af materialer med et minimalt vedligeholdelsesbehov.

Kollektionen består af lounge møbler, havestole, haveborde, solvogne, solstole og et stort sortiment af havehynder og praktisk tilbehør til terrassen eller altanen.

Teak

Vi har Danmarks største udvalg af flotte teaktræs-møbler og garanterer statskontrolleret, indonesisk teak, som sikrer høj bæredygtighed.

Teaktræ har et højt indhold af naturlige olier, hvilket gør det ekstremt stærkt og modstandsdygtigt over for det danske klima. Det kræver næsten ingen vedligeholdelse.

På grund af de stærke egenskaber er teak brugt som byggemateriale til huse, både og møbler i århundreder. Det har en fantastisk holdbarhed og en unik overflade, som patinerer fra mørk rødbrun til smukke grå nuancer over tid.

En af de mange fordele ved teakmøbler er, at de kan tåle at stå ude året rundt, uden nogen form for beskyttelse og stadig bevare træets holdbarhed.

Selv om dine teakmøbler står ude hele året rundt uden nogen form for beskyttelse, så bevares træets holdbarhed. Hvor meget afhænger af, hvilken kvalitet det er. I dag vurderes kvaliteten af teaktræ op bredden af stammen og træets længde. Det giver mulighed for en eksklusiv udvælgelse af lange og ensartede planker. Der bliver taget højde for træets struktur og knaster undgås, hvor det er muligt.

Jo ældre træet er, desto større indhold af naturlige olier, hvilket gør teaktræet modstandsdygtigt. Nøje udvalgt teaktræ sikrer dermed en høj kvalitet og en flot overflade.

Vælger du at lade dit teak-møbel stå ubehandlet, vil overfladen patinere og fremstå grå med tiden. Det eneste, som teak kræver, er en årlig rengøring. Det gøres med en god børste, sæbespåner og masser af knofedt. Ønsker man at bevare den brune farve, så skal møblerne renses godt af, evt. slibes og olieres herefter.

Se hele vores havemøbel sortiment her på siden.