Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemaskiner

>

Kædesave & tilbehør

Vi har et stort udvalg af motorsave og kædesave

Hos Johannes Fog finder du altid et bredt sortiment. Køb eksempelvis din næste motorsav og kædesav fra populære brands som Ryobi og McCulloch. Alle vores produkter er af høj kvalitet, så vores kunder får noget for pengene hver gang. Du er desuden garanteret den samme gode service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler en motorsav eller en kædesav.

Find både mindre samt stærke, professionelle motorsave og kædesave

Hvornår skal du bruge en motorsav og hvor ofte? Disse spørgsmål bør du kunne svare på, inden du investerer i en. I vores sortiment finder du en motorsav til enhver opgave. Vi har både en mindre motorsav samt stærke, professionelle modeller. Med den rigtige motorsav får du både ydelse, kraft og udformning. Det er vigtigt, at du finder en motorsav, der passer til dine behov. Derfor er det ikke helt lige meget, om du skal bruge den til hjem og fritid, til jordbrug eller skovbrug. Du finder masser af muligheder, når du køber en motorsav hos os. Du får den bedste kvalitet samt et nærmest vedligeholdelsesfrit produkt.

En model til hver anledning

Skal du save brænde, fælde træer eller udtynde, kan du med fordel købe en let, kompakt kædesav. Denne type kædesav er konstrueret med sikkerhedsudstyr og teknik, der matcher de professionelle save. Har du derimod en gård, lidt landbrug og en skov, vil du få en værdifuld hjælper i en kraftigt konstrueret kædesav, der tåler en høj belastning. Uanset hvilken kædesav du vælger, får du altid innovative løsninger og høj kvalitet. Vælger du en kædesav med høj effekt og ergonomisk konstruktion, der ikke vejer et gram for meget, har du det perfekte værktøj, der klarer alt fra første udtynding til afdrift i skovbrug. Skal du købe en kædesav, finder du et bredt udvalg hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb motorsav og kædesav online hos Johannesfog.dk

En motorsav eller en kædesav er et kraftig værktøj. Derfor er det vigtigt, at du passer på dig selv. Lydene fra din motorsav eller kædesav kan overstige den anbefalede støjbelastning - derfor bør du altid bruge høreværn. Find desuden en sav, der har et lavt vibrationsniveau, da dette er mindre trættende. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Hos os får du altid et bredt udvalg

Vil du gerne være en af de første til at modtage de bedste tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores mest aktuelle tilbudsavis. På den måde er du altid opdateret. Du finder den ligeledes online.