Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby
Værebro
Vordingborg
Lamper

>

Light-point

Moderne lamper med klassiske snit

LIGHT-POINT er en af de førende lampeproducenter i Danmark og har eksisteret siden 1995.

Det er en innovativ virksomhed, der designer og producerer deres eget program af designlamper, men fungerer også som distributør for flere italienske firmaer.

Du finder lamper inden for alle kategorier, både elegante pendler, smukke bordlamper og klassiske arkitektlamper. LIGHT-POINT er også kendt for deres stilfulde væglamper som f.eks. Cube og Box, der både kan fungere som indendørs og udendørslamper.

Filosofien bag lyset

For LIGHT-POINT spiller lyset en central rolle i indretningen. Lyset fremhæver arkitektoniske detaljer, skaber hygge og atmosfære og på mange måder udgør det det fundamentale i vores alle sammens liv – netop liv!

En stor del af LIGHT-POINTs sortimentet er opbygget omkring den nyeste teknologi indenfor LED, men også med traditionelle lysklilder som halogen.

Afhængig af anvendelsen, har LED fordele som varmt og behageligt lys, lang levetid og ikke mindst en energibesparelse på cirka 80%, mens man mange gange kan skabe endnu varmere lys med traditionelle lyskilder som glødelamper og halogen – igen afhængig af situation og atmosfære man ønsker at skabe!