Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Køkkenudstyr

>

Køkkenmaskiner

>

Køkkenmaskiner i øvrigt

Se vores udvalg af vaffeljern og raclette

Handler du online på Johannesfog.dk, kan du være sikker på at du køber kvalitetsprodukter. Vores kunder kan forvente en høj service og rådgivning, ligegyldigt om du handler i en af vores fysiske butikker eller gennem vores webshop. Vores dygtige og kompetente personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, der passer til dine behov. Vi fører vaffeljern og raclette fra OBH Nordica.

Gør hverdagen hyggeligere

Findes der noget hyggeligere end at samles om lækker mad med dem, du holder af? Det mener vi hos Johannes Fog ikke, og derfor fører vi to af danskernes yndlings køkkenmaskiner – belgisk vaffeljern og raclette. Med disse maskiner kan du samle dine venner og familie og være sammen om at lave mad. Der kan sagtens gå mange hyggelige timer med at sidde rundt om et vaffeljern eller raclette sammen med dem, du holder af.

Vi forhandler de mest populære brands

Hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere kvalitet. Dette gælder naturligvis også vores køkkenmaskiner, som altid forener god funktionalitet og flot design. Flere af vores køkkenartikler, som vaffeljern og raclette, er fra det nordiske brand OBH Nordica. OBH Nordica kendetegnes ved at brandet udvikler innovative produkter. Produkterne bliver udviklet i samarbejde med førende nordiske designere. Deres produkter er i god kvalitet, og du bliver garantereret lækker mad med køkkenartikler fra OBH Nordica.

Køb vaffeljern eller raclette online hos Johannesfog.dk

Findes der noget mere lækkert end nybagte og sprøde vafler bagt på et vaffeljern? Eller indendørs hygge med raclettemad? Hos Johannes Fog forhandler vi vaffeljern og racletter fra OBH Nordica med non-stick overflader for nem rengøring. En raclette grill bringer måske tankerne tilbage på 80’erne, da denne lille indendørs grillplade i særdeleshed var populær. Den indendørs grillplade er tilbage, og du kan grille både kød, fisk, pølser, grønsager og meget mere på grillpladen. Du har sikkert en favorit allerede, ellers kan du finde inspiration til opskrifter til en raclette på internettet.

Bredt udvalg og løbende tilbud på vaffeljern og racletter

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at modtage gode tilbud på køkkenartikler, så som vaffeljern, racletter og meget mere. Tilmelder du dig nyhedsbrevet, vil vi også sende dig vores aktuelle tilbudsavis.