Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Pendler

Køb din pendel-lampe hos Fog. Hos os finder du pendler i moderne stilrent design, fra kvalitetsproducenter som Artemide, Bestlite, Flos, Le Klint, Lightyears, Menu, Vipp m.fl..Pendler

Vi fører pendel-lamper i stilrent design, til enhver stue, spisestue eller opholdsrum. I vores store udvalg finder du pendler i mange forskellige stile, men fælles for dem er, at de alle er af høj kvalitet og fra de førende lampeproducenter i verden - som Artemide, Gubi, Flos, Le Klint, Lightyears, Menu, Vipp m.fl..

Om Gubi

Gubi er et dansk internationalt designhus, som samler verdens bedste designs indenfor møbler, lamper og tilbehør. Gubi er en virksomhed som aktivt leder efter designperler, og samarbejder med en række af verdens førende designere, med det formål at kunne tilbyde verdens bedste kollektion af designerprodukter. Du kan derfor være sikker på at få et gennemtænkt produkt, hvor der er kælet for detaljerne, når du køber Gubi.

Om Le Klint

Le Klint er en dansk producent af designerlamper, som er kendt for sit stilrene nordiske design, samt deres håndfoldede lampeskærme som man ikke finder andre steder i verden. Le Klints lamper sælges i dag i mange lande.

Om Lightyears

Lightyears er en dansk lampeproducent bosat i Århus, som samarbejder med en række af landets mest anerkendte designere. Lamperne fra Lightyear kombinerer funktionalitet, æstetik og tradition, og fremstilles i robuste materialer som kobber, stål, glas og akryl - så du kan være sikker på at få den bedste kvalitet og lang holdbarhed.