Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Bordlamper

Hos os finder du bordlamper til alle formål, fra den hyggespredende sofabordlampe, eller lampen til sengebordet, til kontorlampen med det helt rette lys til dit arbejde ved skrivebordet.

Vi har et bredt udvalg af modeller i flot design, fra kvalitetsmærker som Nordlux, Artemide, Gubi, Flos, Fatboy, Vipp, Le Klint og mange flere - så du kan altid være sikker på at finde netop den lampe du mangler hos os.

Om Nordlux

Nordlux er en af de førende producenter af belysningsartikler til den brede befolkning. Med visionen "Design for the people" skaber Nordlux designerlamper i god kvalitet, og med miljømæssig ansvarlighed, til en god pris.

Om Flos

Flos er en italiensk producent af designerlamper, kendt for sin innovative tilgang til belysningskoncepter gennem tiden, samt for at turde bryde normerne samtidig med at fastholde designprincipper. Flos har fra begyndelsen samarbejdet med, og ansat, de mest innovative internationale designere, så du er altid sikker på at at få et spændende moderne produkt, når du køber en lampe fra Flos.