Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

LIVE SHOPPING EVENTS

Inspiration og specielle tilbud

Liveshopping i Fog er en underholdende live udsendelse, hvor vi guider dig igennem udvalgte produkter, giver fantastiske tilbud og uddeler fede præmier i et stort online show – du skal bare følge med foran din skærm derhjemme. I løbet af showet kan du også chatte og stille spørgsmål om alle produkterne til vores hjælpsomme eksperter, der står klar.

Liveshopping | 12-06-2021 | ARKIV

Live demo med JensenGrill

JensenGrill lancerede den første grill på det danske marked i 2011. Det var den første grill i verden, der kombinerer kul og gas i den samme fleksible enhed. I udsendelsen møder du designeren og udvikleren bag Danmarks innovative grill og designikon, Mads Hartvig Jensen.
Mads boede i nogen tid i Australien og havde mulighed for at studere en kultur, hvor mad tilberedes udendørs hele året.

NB! Priser nævnt i udsendelsen var kun gyldige den 12-6-2021

Liveshopping | 7-06-2021 | ARKIV

Livet på terrassen

Der findes et væld af muligheder, når du vil skabe nyt liv på din terrasse. I dette program præsenterer vi dig for lækre løsninger, der kan inspirere dig til at skabe din helt egen unikke stemning i husets uderum.

Vores eksperter fra Fogs Bolig & Designhus præsenterer dig for nyheder og ekstra gode tilbud på bl.a. udendørs belysning, terrassevarmere og parasoller.

NB! Priser nævnt i udsendelsen var kun gyldige den 7/6-2021.

 

Liveshopping | 31-05-2021 | ARKIV

Fogs havemøbler

Vi er midt i havesæsonen og introducerer dig for en række eksklusive og unikke havemøbler fra Fogs Bolig & Designhus.

Vi løfter sløret for vores helt eget havesæt fra Cane-line, som er specielt sammensat af vores havemøbeleksperter. Sættet findes kun i Fog.

Vi kommer også forbi de populære hængekøjer fra Fatboy, ligesom vores værter præsenterer dig for havens bedste siddeplads i form af et udvalg af de mest populære liggestole og drømmesenge fra Lafuma.

NB! Priser nævnt i udsendelsen var kun gyldige den 31-5-2021