Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Artemide Tolomeo hos Johannes Fog

Artemide

>

Artemide Tolomeo

Artemide Tolomeo – det bedste af Italien

Tolomeo-lampen blev designet i 1987 af det italienske designbrand Artemide. I dag står den som en af verdens mest kendte og eftertragtede bordlamper. Den er bannerfører for italiensk design – og for lys, design og funktionalitet i al almindelighed. Bordlampen er især elsket af blandt andet designere og arkitekter, fordi den har en 360 graders roterende skygge- og armstruktur, som holdes sammen af kabler, og som kan fokusere lyset på det arbejde, du sidder og nørkler med. Hoveddesignerne bag lampen er italienerne Giancarlo Fassina og Michele de Lucchi.

Bag om lampen – det italienske designbrand Artemide

Artemide blev stiftet i 1960’erne, og det er et af de mest kendte brands for belysning på verdensplan. Artemide arbejder kompromisløst med innovation, design og produktion – alt sammen fra basen i Italien. På den internationale scene er Artemide blevet kendt som ansigtet af moderne design, og de indgår blandt andet i udstillinger for moderne design og kunstsamlinger i hele verden. Tolomeo-kollektionen består af mange forskellige slags lamper, og siden den første blev designet, er der kommet mange nye til. Mange af lamperne kan nu også fås i LED-udgaver. Fælles for alle Tolomeo-lamper er imidlertid, at de forener stil, funktionalitet, trend og fleksibilitet – og det gør dem til et samlerobjekt såvel som en favorit blandt designere og kendere.

Derfor er Tolomeo-lampen unik

Det, der får denne lampe til at skille sig ud, er den karakteristiske fleksibilitet i alle elementer – særligt i kroppen, rammen og den hatteformede lampeskærm. Det enkle og elegante design har inspireret et utal af andre designere og producenter til at skabe lignende bordlamper. Det er svært at forestille sig et kontor for arkitekter, kunstnere, designere eller andre kreative sjæle, hvor der ikke står en Tolomeo-lampe. Desuden er lampen fremstillet af kvalitetsmaterialer, og det solide håndværk, der er gået ind i produktionen af lampen, bidrager til lampens popularitet. Siden den blev udviklet har den vundet et utal af designpriser. Tolomeo fik den eksklusive pris Compasso d’Oro for bedste design i 1989, men lampen har vundet igen i 2001 og 2008. Dens design og funktionalitet er tidløs – den er lige så relevant nu, som den var, da den blev designet i 1987. Designerne bag lampen har med designet af denne lampe sat dagsorden. De har skabt en type lampe, som er blevet en helt fundamental del af det moderne kontor eller opholdsrum.

Køb Tolomeo-lamper fra Artemide online hos Johannes Fog

Intet kontor eller arbejdsrum uden Tolomeo. Tolomeo-lamperne fra Artemide gør arbejdsrummet moderne og elegant – og lyset er behageligt og justerbart. Du kan vende og dreje og tilpasse lampen, så den passer til dine behov. Hos Johannes Fog går vi op i design, funktionalitet og kvalitet – og med denne lampe får du alle tre i én. Den er fremstillet af holdbare, solide materialer, den har et æstetisk enkelt og stilrent udtryk, og så kan den justeres fleksibelt, lige som du vil have den. Du er velkommen til at kigge videre herinde på webshoppen – og tag også gerne et kig på vores brede sortiment af internationale og ikoniske designerlamper (LINK), som løfter stemningen i rummet med deres lys og deres design.